Nu vanaf
€ 33.790,-
Private lease
€ 499,-

Fiat 500X

De Fiat 500X is een compacte Italiaanse crossover met een stoere en stijlvolle uitstraling. Daarnaast mogen comfort en voldoende opbergruimte niet ontbreken bij deze Fiat. Er is namelijk voldoende ruimte om met het hele gezin comfortabel op pad te gaan. De moderne technologie zorgen er samen met de nieuwe rijhulpsystemen voor dat elke rit comfortabel en sportief is.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Moderne technologie

Afhankelijk van de uitvoering is de Fiat 500X voorzien van een 7 inch infotainmentsysteem met Apple Carplay en Android Auto. De achteruitrijcamera met parkeersensoren voor en achter maken het inparkeren nog gemakkelijker. Daarnaast is het model uitgerust met diverse veiligheidssystemen waaronder Cruise Control met snelheidsbegrenzer, Verkeersbordherkenning en Lane Assit. Lane Assist is een systeem dat ingrijpt wanneer je ongewild de rijbaan verlaat zonder je richtingaanwijzer te gebruiken. Lane Assist waarschuwt de bestuurder rechtstreeks op het clusterscherm en beweegt zachtjes het stuurwiel om je weer op de rijbaan te brengen.

Fiat 500X prijs

Nieuwsgierig geworden naar de Fiat 500X? Wij nodigen je graag uit in onze showroom om de 500X te komen bewonderen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een proefrit te maken. Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe stoer en stijlvol deze Fiat is. Maar eigenlijk moet je het zelf ervaren tijdens een proefrit. Plan alvast een Fiat 500X proefrit. De nieuwe 500X is al verkrijgbaar vanaf € 25.122,- en leverbaar in diverse uitvoeringen waarbij het ook mogelijk is om de auto naar wens te personaliseren door de kleur van de carrosserie te kiezen.

Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500X

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500X staan?

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat 500X