Fiat acties

Viva Fiat inruilweken

De stadsauto van de volgende generatie

Fiat 500e

Afbeelding van 500e

500e

Van
€ 28.950,-
Nu Rijklaar
€ 27.450,-
Bekijk de 500e
De bestelwagen gebouwd voor de stad
Fiat Professional Fiorino
VAN
€ 12.955,-
NU VOOR*
€ 12.178,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Fiorino

Gebouwd voor de stad

Ben je op zoek naar een compacte Fiat bedrijfswagen? Dan is de Fiat Fiorino wellicht iets voor u? De Fiat bedrijfswagen is gebouwd voor de stad door zijn compacte en flexibele houding. Zijn laadruimte is ideaal voor bijvoorbeeld het bezorgen of vervoeren van goederen. Fiat stelt veiligheid hoog in het vandaal. De Fiorino is daarom standaard voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen. Afhankelijk van de uitvoering is de Fiat Fiorino voorzien van een 7 inch touchscreen met bluetooth en navigatie. De airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur de cabine.

Bent u geïnteresseerde geraakt in de Fiat Fiorino? Dan nodigen wij u graag uit in een van onze Fiat showrooms. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over de Fiat bedrijfswagens. Maak een afspraak voor Fiat Fiorino proefrit. Ervaar de bedrijfswagens tijdens een proefrit en profiteer van onze Fiat Fiorino acties. Daarnaast hebben wij flink kortingen op onze voorraad modellen. Bekijk direct onze Fiat Fiorino acties.

Inruilwaarde weten?

Ruil uw huidige bedrijfswagen in voor een gloednieuwe Fiat Fiorino. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

 • Afbeelding van de Basis 80pk
  Van
  € 12.955,-
  Nu voor
  € 12.178,-
  Standaard voorzien van o.a.:
  • VOLLEDIG TUSSENSCHOT ZONDER RAAM
  • RADIOVOORBEREIDING, SPEAKERS EN DAB ANTENNE GEMONTEERD OP DAK
  • STUUR IN HOOGTE VERSTELBAAR
  • VOLWAARDIG RESERVEWIEL
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
VAN
€ 12.955,-
NU VOOR*
€ 12.178,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatActiesFiorino