Fiat acties

Viva Fiat inruilweken

De stadsauto van de volgende generatie

Fiat 500e

Afbeelding van 500e

500e

Van
€ 24.941,-
Nu Rijklaar
€ 22.999,-
Bekijk de 500e
Fiat Professional E-Ducato
100% Elektrisch
VAN
€ 53.100,-
NU VOOR*
€ 49.914,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

E-Ducato

Connectiviteit is nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijfsvoertuigen. De nieuwe E-Ducato biedt het beste infotainmentsysteem in zijn klasse en de nieuwste connectiviteitstechnologieën, waardoor de voertuigefficiëntie wordt verbeterd en het wagenparkbeheer wordt vereenvoudigd. De cabine van de bedrijfswagen kan omschreven worden als mobiel kantoor met een ideale werkruimte.

Interesse in een nieuwe Fiat bedrijfswagen? Bekijk dan onze Fiat E-Ducato acties. Of maak direct een afspraak voor een Fiat E-Ducato proefrit om zelf te ervaren hoe ruim en geavanceerd de E-Ducato is. Bekijk de Fiat E-Ducato acties.

Inruilwaarde weten?

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe Fiat E-Ducato. Onze Fiat verkopers helpen u graag om uw wensen en behoeften in de praktijk te brengen. Wij kunnen voor u uw bedrijfswagen zo inrichten zoals u wilt.

VAN
€ 53.100,-
NU VOOR*
€ 49.914,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatActiesE-Ducato