Ontdek de kracht van onze
Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagen

Bent u klaar om over te stappen naar elektrisch?

Elektrisch rijden is de toekomst en steeds meer mensen kiezen ervoor om over te stappen naar een elektrische auto. Maar geldt dit ook voor u? Bent u klaar om de stap te zetten? Bij Wassink Autogroep begrijpen we dat dit een grote beslissing kan zijn en daarom helpen we u graag op weg.

Passend advies

Natuurlijk heeft u een vragen, eisen en behoeften bij bij aanschaf van een nieuwe auto. Daarom staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke elektrische auto het beste bij uw wensen en behoeften past. We bieden een ruime selectie van elektrische auto’s van verschillende merken en modellen, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Kom in contact
Citroën ë-Jumpy

Subsidies

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor bedrijven die ervoor kiezen om over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Deze subsidies kunnen helpen om de aanschafkosten van de voertuigen te verlagen en de overstap naar duurzame mobiliteit te stimuleren.

In Nederland zijn er bijvoorbeeld verschillende subsidieregelingen beschikbaar voor elektrische bedrijfswagens. Zo kunnen bedrijven gebruikmaken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL), waarmee ze een deel van de investeringskosten kunnen aftrekken van de belastingen.

Blijf op de hoogte

Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de verschillende subsidies en regelingen die beschikbaar zijn voor elektrische bedrijfswagens. Dit kan helpen om de overstap naar duurzame mobiliteit betaalbaarder te maken en bedrijven te stimuleren om hun CO2-uitstoot te verminderen.

Meer lezen

Onderhoud

Omdat elektrische bedrijfswagens minder bewegende onderdelen hebben dan traditionele brandstofauto’s, hebben ze over het algemeen lagere onderhoudskosten. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen potentiële problemen op tijd worden opgespoord en opgelost voordat ze grote en dure reparaties vereisen.

Vele voordelen

Regelmatig onderhoud van een elektrische bedrijfswagen heeft vele voordelen. Het verlengt de levensduur van de batterij, verbetert de prestaties, verlaagt de onderhoudskosten en verhoogt de restwaarde. Daarom is het belangrijk om een onderhoudsplan te hebben en dit regelmatig uit te voeren om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van een elektrische bedrijfswagen.

Meer lezen
Fiat e-ducato
Peugeot e-Expert zijkant

Actieradius

De actieradius van een elektrische bedrijfswagen hangt af van verschillende factoren, zoals het type batterij, de grootte van de batterij, de efficiëntie van de motor, belading van de auto en het rijgedrag van de bestuurder. Over het algemeen hebben elektrische bedrijfswagens een actieradius die varieert van ongeveer 100 tot 400 kilometer, afhankelijk van het model en de specificaties.

Kies bewust

Bij het kiezen van een elektrische bedrijfswagen is het belangrijk om rekening te houden met de gemiddelde afstanden die u dagelijks aflegt. Als u alleen korte afstanden aflegt, kan een bedrijfswagen met een kortere actieradius voldoende zijn. Als u echter vaak lange afstanden aflegt, is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijfswagen met een grotere actieradius om te voorkomen dat u regelmatig moet opladen.

Meer lezen

Ontdek onze elektrische bedrijfswagens

Peugeot

Ontdek

Citroën

Ontdek

Opel

Ontdek

Fiat

Ontdek

Ford

Ontdek
Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeElektrische bedrijfswagen