Gratis DS Assistance bij onderhoud

Als u uw auto laat onderhouden bij Wassink Autogroep dan ontvangt u een jaar lang gratis DS Assistance Pechhulp. Deze pechhulpverlening is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Het kan iedereen overkomen; met pech langs de weg. Het is uiterst vervelend, maar het belangrijkste is als eerste dat u veilig staat. Daarna kunt u DS Assistance bellen. Zij zitten 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te assisteren bij problemen. Hun doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Wanneer u belt met DS Assistance staan de medewerkers u vriendelijk te woord en sturen zo snel mogelijk hulp naar u toe. De kans bestaat dat er een dusdanig probleem is ontstaan met uw DS dat deze niet direct gerepareerd kan worden. Wanneer dat het geval is, wordt er altijd voor een oplossing gezorgd zodat u uw reis kunt vervolgen. Als u een van de volgende problemen ervaart met uw DS kunt u gebruik maken van de helpdesk:

  • Pech
  • Ongeval
  • Lekke band
  • Kwijt geraakte sleutels
  • Tanken van de verkeerde brandstof

Met een Nederlandstalige helpdesk die 24/7 voor u klaar zit, wordt u snel weer op weg geholpen. Ook als u in het buitenland staat kunt u gebruik maken van de helpdesk van DS. Met uw My DS Card profiteert u ook van deze serive. Bel voor DS Assistance naar 0080024240707

HomeDSWerkplaatsactiesDS Assistance