DS Seizoenscheck Altijd veilig op weg

Zorg ervoor dat uw DS weer in topconditie is en blijft met de seizoenscheck. Ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerken en daarom is het verstandig om uw DS altijd klaar te maken voor het aankomende seizoen. De hete en droge zomers kunnen veel slijtage veroorzaken aan rubbers onder de motorkap. Terwijl de koude wintermaanden veel slijtage kunnen aanrichten aan motorische onderdelen. Kom daarom langs met uw auto zodat deze gecontroleerd kan worden op 29 vitale punten.

DS Seizoenscheck

Uw DS klaar voor ieder seizoen

De controle is niet alleen goed voor de veiligheid van u, uw passagiers en uw medeweggebruikers, maar het helpt u ook om kosten te besparen. Eventuele problemen worden snel opgespoord en kunnen tijdig voorkomen worden. Als u slijtage tijdig herkent, voorkomt dit dure en onnodige reparaties aan uw auto. Daarnaast is een goed onderhouden auto meer waard als u hem gaat verkopen. Op onder andere de volgende punten wordt uw DS gecontroleerd:

AccuKoelsysteem
RemmenUitlaat
SchokbrekersGordel en gordelspanners
Niveau motorolieBuitenverlichting
WisserbladenNiveau remvloeistof

De monteurs bij Wassink Autogroep gaan vakkundig te werk en zorgen dat uw DS weer in topconditie is. Maak nu een afspraak in onderstaande werkplaatsplanner en kom langs met uw DS. Plan direct een bandenwissel of APK in zodat u aankomend seizoen zonder zorgen tegemoet kunt gaan.


HomeDSOnderhoud & ServiceDS OnderhoudDS Seizoenscheck