DS Onderhoud Houdt uw DS in topconditie

Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw auto. Bij Wassink Autogroep werken we graag aan het onderhoud van uw DS om te zorgen dat deze altijd in topconditie blijft. Bij de DS Store in Velp zijn onze monteurs gespecialiseerd in het onderhoud van uw DS. Kom bij ons langs voor een onderhoudsbeurt en ga met een gerust gevoel weer de weg op.

Vakkundige monteurs

De monteurs van Wassink Autogroep worden meermaals per jaar bijgeschoold en/of opgeleid om zo up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in de autobranche. Onze monteurs kennen uw DS van binnen en vanbuiten en weten wat er nodig is om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie is en blijft.

DS onderhoud op 2 manieren

Tijdens een onderhoudsbeurt worden er verschillende werkzaamheden verricht. Tijdens de kleine beurt wordt onder andere een grondige inspectie uitgevoerd, de motorolie wordt ververst, het oliefilter wordt vervangen en de banden en accu worden geïnspecteerd. Met ongeveer één uur heeft de monteur de kleine beurt uitgevoerd. Daarnaast geeft de monteur een advies mee over de onderdelen die aan vervanging toe zijn of waar op gelet moet worden.

De grote beurt is een inspectie van twee tot drie uur. Uw DS wordt volledig binnenstebuiten gekeerd om alles te controleren. Naast de inspectie worden ook eventuele reparaties verricht die de monteur nodig acht. Combineer daarnaast uw onderhoudsbeurt met een APK zodat uw DS er weer in topconditie bij staat.


HomeDSOnderhoud & ServiceDS OnderhoudDS Onderhoud