DS Banden Altijd de juiste banden

Het enige oppervlak dat in contact staat met de auto en de weg. Het is van groot belang dat het rubber onder uw auto van topkwaliteit is. Laat daarom op tijd de banden van uw DS controleren zodat deze u niet onaangenaam laten verrassen. Tijdens de bandenwissel controleren onze vakkundige monteurs direct de bandenspanning en eventueel ook de remmen. Zo kunt u met een gerust gevoel weer op weg.

DS banden bij Wassink Autogroep

DS banden verwisselen

Niet alleen bij zomerse omstandigheden boven de 7°C , maar ook bij veel regenval bieden zomerbanden beduidend meer voordelen ten opzichte van winterbanden. Daarnaast zijn er nog 5 andere redenen waarom je zou moeten wisselen naar zomerbanden:

  1. Kortere remweg
  2. Betere wegligging
  3. Meer grip (ook tijdens een regenbui!)
  4. Minder slijtage
  5. Minder rolweerstand en dus meer brandstofbesparing

Lekke band met uw DS?

Het kan altijd gebeuren dat u een lekke band heeft. Ook bij zorgvuldig onderhoud kan iets soms kapot gaan. Geen paniek, bij ons is er altijd plek voor spoedgevallen in onze werkplaatsplanner. Neem even contact op met de DS Store in Velp zodat het euvel verholpen kan worden zodat u weer snel de weg op kan met uw DS. Om de kwaliteit van uw banden te bewaren, is snelle reparatie van belang. Als een scherp voorwerp (spijker, schroef, glas etc.) de staalgordel heeft beschadigd, is de kans groot dat deze gaat roesten. Hierdoor zal de schade aan de band groter worden. Bij tijdige constatering en reparatie van de lekke band, kan deze door een van onze monteurs gerepareerd worden.


HomeDSOnderhoud & ServiceDS OnderhoudDS Banden