DS Airco Check Voorkom vieze luchtjes

Tegenwoordig is het in iedere auto een standaard systeem, de airco. Tijdens de hete zomerdagen is het ideaal voor de verkoeling. Maar ook in de winter is de airco een goed systeem voor in uw DS. Naast een koele auto, zorgt de airco er ook voor dat de ruiten snel ontwasemen. Laat snel uw airco controleren bij Wassink Autogroep zodat u geen problemen ervaart met het systeem.

Naast de verkoeling en de ontwaseming zorgt de airco ook nog voor comfort in de auto. U blijft fris en alert en zo kunt u goed uw hoofd bij het autorijden houden. Bij Wassink Autogroep kunt u een airco check laten uitvoeren voor € 19,95. Wij raden het sterk aan om uw airco regelmatig te laten controleren.

DS airco check bij Wassink Autogroep

Gevolgen slechte airco in uw DS

In het aircosysteem kunnen zich schimmels en bacteriën ophopen wanneer er niet tijdig onderhoud uitgevoerd wordt. Bij maar liefst 60% van de aircosystemen is dit het geval. Voor u en uw passagiers is dit niet goed voor de gezondheid. Wanneer het tijdig gecontroleerd wordt, voorkomt u dit probleem en rijdt u in een frisse auto.

Vakkundige monteurs

Bij Wassink Autogroep werken vakkundige monteurs die meermaals per jaar opgeleid en/of bijgeschoold worden zodat ze van alle ontwikkelingen op de hoogte zijn. Zo ook het aircosysteem. Het gehele systeem wordt gecontroleerd en indien nodig worden er onderdelen vervangen. Daarnaast wordt er nieuw koelmiddel in de airco gedaan zodat de vloeistof weer op goed niveau is. Maak hieronder een afspraak met de werkplaatsplanner en kom langs met uw DS. Laat gelijktijdig ook uw accu checken zodat u weer veilig op weg kan.


HomeDSOnderhoud & ServiceDS OnderhoudDS Airco Check