Klasse op het hoogste niveau
DS 9
Nu vanaf
€ 60.890,-
Private lease
€ 885,-

DS 9

Het nieuwe toonbeeld van Frans vakmanschap

DS Automobiles komt na de DS 7 CROSSBACK EN DS 3 CROSSBACK met een nieuwe stijlvolle sedan namelijk de DS 9. Met deze nieuwe sedan legt DS de nadruk op expertise, design, verfijning en technologie met een internationaal karakter. De nieuwe DS 9 is leverbaar in een  E-TENSE uitvoering met een plug-in Hybrid aandrijflijn met 225 pk. De DS 9 is gecreëerd met technologische perfectie en met fenomenaal comfort. De uitstraling van het design is modern met geraffineerde details zoals het “Clous de Paris”-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap en de verzonken portierhandgrepen geven de auto een onderscheidend uiterlijk.

Offerte aanvraag Contact

luxe voor elke passagier

Een lange reis voor de boeg? Dat is met dit nieuwe model geen probleem. Doordat het een lange wielbasis heeft van 2,90 meter biedt hij enorm veel ruimte op de achterbank. De stoelen kunnen verwarmd en gekoeld worden en desgewenst ook op de massagefunctie gezet worden, dit zorgt voor een nog aangenamer rijplezier. De centrale armsteun zorgt voor comfort en beschikt over functies uit het hoger segment zoals; lederen bekleding, opbergruimtes, USB-poorten, bedieningselementen voor de massagestoel én meer kleurige welkomstverlichting. DS heeft ook een nieuwe betekenis gegeven aan het individuele comfort bij deze nieuwe sedan, elke instelling kan naar wens aangepast worden en met speciale functies kan elke passagier zijn eigen comfort regelen.

DS 9 interieur

Leverbaar als elektrische uitvoering

Dit nieuwste model van DS is voorzien van een hybride aandrijflijn waar kracht en comfort samen komen. De DS 9 is leverbaar  in een PureTech turbo-benzinemotor die gekoppeld is aan een elektromotor, met een gecombineerd vermogen van 225 pk. De actieradius van deze elektrische variant ligt tussen de 40 en 50 kilometer (WLTP) dankzij een 11,9 kWh accu. Daarnaast zijn er twee E-TENSE versies waaronder de 250 pk, 2-wielaandrijving met een grotere actieradius en de tweede uitvoering is uitgerust met 360pk en een 4-wielaandrijving. Standaard is de auto voorzien van een 8-traps automaat.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom DS DS 9 Daarom DS DS 9

  • Avant-gardistisch design
  • Geavanceerde technologie
  • Hybride aandrijflijn
DS 9 PERFORMANCE LINE+ is standaard voorzien van:

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. DS Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial. Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.ds.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 9