Een stijlvolle sedan
DS 9
Vanafprijs is nog niet bekend
€ 

DS 9

Het nieuwe toonbeeld van Frans vakmanschap

DS Automobiles komt na de DS 7 CROSSBACK EN DS 3 CROSSBACK met een nieuwe stijlvolle sedan namelijk de DS 9. Met deze nieuw sedan legt DS de nadruk op expertise, design, verfijning en technologie met een internationaal karakter. De nieuwe DS 9 zal naar verwachting in 2021 bij onze DS Store Arnhem in Velp in de showroom staan en is direct leverbaar in een E-TENSE uitvoering met een plug-in Hybrid aandrijflijn met 225 pk. De uitvoering met 360 pk vierwielaandrijving zal op een later moment leverbaar zijn. Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend van deze nieuwe DS.

Houd mij op de hoogte

luxe voor elke passagier

Een lange reis voor de boeg? Dat is met deze nieuwe DS geen probleem. Doordat het een lange wielbasis heeft van 2,90 meter biedt hij enorm veel ruimte op de achterbank. De stoelen kunnen verwarmd en gekoeld worden en desgewenst ook op de massagefunctie gezet worden, dit zorgt voor een nog aangenamer rijplezier. De centrale armsteun zorgt voor comfort en beschikt over functies uit het hoger segment zoals; lederen bekleding, opbergruimtes, USB-poorten, bedieningselementen voor de massagestoel én meer kleurige welkomstverlichting. DS heeft ook een nieuwe betekenis gegeven aan het individuele comfort bij deze nieuwe sedan, elke instelling kan naar wens aangepast worden en met speciale functies kan elke passagier zijn eigen comfort regelen

Leverbaar als elektrische uitvoering

Dit nieuwste model van DS is voorzien van een hybride aandrijflijn waar kracht en comfort samen komen. In eerste instantie zal de DS 9 leverbaar zijn in een PureTech turbo-benzinemotor die gekoppeld is aan een elektromotor, met een gecombineerd vermogen van 225 pk. De actieradius van deze elektrische variant ligt tussen de 40 en 50 kilometer (WLTP) dankzij een 11,9 kWh accu.

Op een later moment zullen er nog twee E-TENSE versies worden toegevoegd aan het assortiment. De eerste versie is uitgerust met 250 pk, 2-wielaandrijving en een grotere actieradius en de twee versie is uitgerust met 360pk en een 4-wielaandrijving. De DS 9 is standaard voorzien van een 8-traps automaat.

Waarom DS DS 9 Daarom DS DS 9

  • Avant-gardistisch design
  • Geavanceerde technologie
  • Hybride aandrijflijn
HomeDSModellenDS 9