Refinement is a journey
DS 7 E-TENSE
Nu vanaf
€ 54.090,-
Private lease
€ 860,-

DS 7 E-TENSE

DS 7 E-TENSE 4x4

De nieuwe DS 7 E-TENSE heeft een vernieuwd design en leverbaar als Plug-in hybride met een actieradius tot wel 55 km. De nieuwe DS 7 is nog steeds een stijlvolle verschijning, maar brengt meer dynamiek met scherpere en meer structurele lijnen met zich mee. Sinds de oprichting van DS Automobiles staat de lichtsignatuur centraal in het design van het merk. DE DS Pixel LED Vision staat borg voor een uitstekende verlichting waarbij de lichtbundel automatisch aan de omstandigheden wordt aangepast. Ook de achterlichten dragen bij aan de kracht en originaliteit van de lichtsignatuur van de nieuwe DS 7 E-TENSE.

Voorraad nieuw  Offerte aanvragen Private Lease

Het interieur is van hoogwaardig materiaal

Het vakmanschap is terug te zien in de afwerking van de details van het interieur maar ook van de gebruikte materialen die ervoor zorgen dat de DS er zeer chique uit ziet. Voor de afwerking is onder andere gebruik gemaakt van nappaleder in de kleuren Gris Perle of Noir Basalte, daar is voor gekozen om het interieur van de nieuwe DS 7 E-TENSE optimaal tot zijn recht te laten komen. Het horlogebandmotief onderstreept op elegante wijze de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de Franse ambachtskunst.  Een ander bijzonder detail zijn de naden van de lederen bekleding die zijn met sierstiksels in een parelmotief gestikt. Point Perle is door onze bekleders zelf ontworpen.

DS 7 E-TENSE Voorzien van de nieuwste technologieën

De DS 7 CROSSBACK PHEV is uitgerust met de nieuwste technologieën en rijhulpsystemen. Het infotainmentsysteem is een van de grootste veranderingen voor de nieuwe DS 7 met de integratie van het DS IRIS SYSTEM. Deze nieuwe oplossing introduceert een volledig herwerkte interface, die volledig configureerbaar, reactief en naadloos is en wordt ondersteund door natuurlijke spraakherkenning. Het vernieuwde 12″-aanraakscherm met hoge resolutie is voorzien van een menu dat bestaat uit widgets waarmee alle functies met één enkele beweging toegankelijk zijn: voor de bediening van de aangesloten navigatie, de ventilatie, de digitale audiobronnen en de reisinformatie. Dit grote scherm, dat zeer comfortabel is in het gebruik, maakt het ook mogelijk om het zicht naar voren en achteren weer te geven, dankzij de nieuwe digitale camera’s met hoge resolutie, en toegang te krijgen tot de functie Mirror Screen via wi-fi.

Motorgamma DS 7 E-TENSE

Het motorgamma van de nieuwe DS 7 E-TENSE bestaat uit drie opties.

  • E-TENSE 225 pk
  • E-TENSE 300 pk met vierwielaandrijving
  • E-TENSE 360 pk met vierwielaandrijving

Een DS 7 E-TENSE kopen?

Heeft u interesse om een DS 7 Plug-in hybrid te kopen? Dan bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod hebben wij diverse uitvoeringen op voorraad. U bent van harte welkom bij onze DS Store Arnhem aan de Gildestraat 17 in Velp of bij onze DS Store in Enschede aan de Hendrik ter Kuilestraat 175-B. Onze verkopers helpen u graag om voor u de mooiste en meest unieke DS samen te stellen. Ervaar de DS 7 zelf tijdens een proefrit. Ook deze is verkrijgbaar bij Wassink Autogroep.

Bekijk prijslijst

Waarom DS DS 7 E-TENSE Daarom DS DS 7 E-TENSE

  • Hybride aandrijflijn
  • Zeer luxe en comfortabel
  • Lage bijtelling
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 SO CHIC is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. DS Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial. Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.ds.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 7 E-TENSE