DS 7 CROSSBACK E-TENSE
Plug-in and enjoy
Nu vanaf
€ 49.590,-
Private lease
€ 689,-

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

De zeer luxe DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 is de eerste PHEV van de tweede generatie DS modellen. In deze nieuwe SUV van DS komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting; chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Het verfijnde karakter van de DS 7 E-TENSE heeft door de DS wings een karakteristieke voorzijde.

Voorraad nieuw  Offerte aanvragen Private Lease

Sfeerbeeld

DS 7 CROSSBACK E-TENSE Voorzien van de nieuwste technologieën

De DS 7 CROSSBACK PHEV is uitgerust met de nieuwste technologieën en rijhulpsystemen. DS maakt de eerste stap richting autonoom rijden met DS Connected Pilot. DS Connected is een nieuw systeem dat ontworpen is om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Het systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt de DS 7 CROSSBACK binnen de rijstrook, op de door u gewenste positie, door in te grijpen op de besturing. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

Met DS Night Vision heeft de bestuurder in het donker beter overzicht op de weg zodat gevaren sneller opgemerkt kunnen worden, doordat er in de grille een infraroodcamera zit die voetgangers en dieren binnen een afstand van 100 meter detecteert. Daarnaast is de DS 7 CROSSBACK voorzien van een high-en audiosysteem met daarbij zeer comfortabele stoelen welke voorzien zijn van stoelverwarming, een ventilatiesystemen en een massagefunctie.

Een DS 7 CROSSBACK E-TENSE kopen?

Heeft u interesse om een DS 7 CROSSBACK Plug-in hybrid te kopen? Dan bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod hebben wij diverse uitvoeringen op voorraad. U bent van harte welkom bij onze DS Store Arnhem in Velp aan de Gildestraat 17. Onze verkopers helpen u graag om voor u de mooiste en meest unieke DS samen te stellen. Rijdt u liever in een DS 7 CROSSBACK met een benzine- of dieselmotor? Ook deze is verkrijgbaar bij Wassink Autogroep.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom DS DS 7 CROSSBACK E-TENSE Daarom DS DS 7 CROSSBACK E-TENSE

  • Hybride aandrijflijn
  • Zeer luxe en comfortabel
  • Lage bijtelling
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 SO CHIC is standaard voorzien van:

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. DS Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial. Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.ds.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 7 CROSSBACK E-TENSE