Een stijlvolle verschijning
DS 4
Vanaf
€ 41.440,-
Private lease
€ 615,-

DS 4

In de nieuwe DS 4 komt de Franse expertise op het gebied van comfort samen met vooruitstrevende technologie, verpakt in een gedurfd design. De grote wielen, vloeiende lijnen en karaktervolle design met fraai gevormde achterlichten beschrijven het uiterlijk van de nieuwe DS 4. DS Automobiles richt zich met de DS 4 op klanten die kiezen voor stijl, maar ook voor puurheid, intuïtie, technologie en rijplezier. Ervaar de DS 4 tijdens een proefrit en kom erachter hoe luxe en gedetailleerd de DS 4 is. Maak direct een DS 4 proefrit.

Plug-in hybride aandrijflijn

De nieuwe DS 4 is leverbaar in een benzine en plug-in hybride uitvoering met een actieradius tot 50 kilometer (WLTP). DS automobiles heeft het EMP2-platform verder ontwikkeld met oog op de mogelijkheid om een nieuwe generatie plug-in hybride aandrijflijnen te monteren zonder dat het ten koste gaat van de interieurruimte. Daarom komt DS met een sterke krachtige 225 pk plug-in hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie, waarbij een 180pk benzinemotor is gekoppeld aan een elektromotor van 110pk. Hiermee kunt u genieten van prestaties en een souplesse van ongekend niveau.

De nieuwe DS 4 beschikt over de nieuwste connectiviteit

Met de DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY kan de bestuurder alle voertuiginformatie waarnemen zonder dat hij tijdens het rijden zijn ogen van de weg moet nemen. De essentiële voertuiginformatie wordt virtueel vier meter voor de DS 4 op de weg geprojecteerd in het blikveld van de bestuurder – een echte innovatie in dit segment. Informatie over de snelheid, assistentiesystemen, navigatie en waarschuwingen, maar ook de titel van de muziek die in de auto te horen is of gegevens van een inkomend telefoongesprek zijn virtueel te zien

Comfort en dynamische rust

De nieuwe DS 4 beschikt over de vernieuwde DS Drive Assist 2.0. DS Drive Assist was al beschikbaar voor de andere DS modellen maar heeft een grote vernieuwing ondergaan waarbij autonoom rijden op niveau 2 mogelijk is. De auto positioneert zich zeer nauwkeurig in de rijstrook die de bestuurder heeft gekozen. De functie wordt aangevuld met nieuwe functies als semi-autonoom inhalen, aanpassing van de snelheid voor bochten en anticiperen op snelheidslimieten die langs de weg staan aangegeven. De nieuwe versie is voorzien van sensoren die alles wat in en rond de auto plaatsvindt vastgelegd wordt om de bestuurder te ondersteunen. Deze nieuwe DS is uitgerust met onder meer een radar aan de voorzijde en op alle hoeken van de carrosserie, alsmede een camera in de bovenrand van de voorruit. Daarmee kan de deze nieuwe DS zich precies daar positioneren waar de bestuurder dat wil, op basis van kunstmatige intelligentie met realtime analyse van de verzamelde informatie.

Bekijk prijslijst

Waarom DS DS 4 Daarom DS DS 4

  • Modern en gedurfd design
  • Hill Start Assist
  • Cruise control
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 4