Plug-in hybride 225 pk
DS 4 E-TENSE
Nu vanaf
€ 50.340,-
Private lease
€ 670,-

DS 4 E-Tense

Mobiliteit van de nieuwe generatie

Ervaar unieke rijsensaties met onze E-TENSE plug-in hybridetechnologie. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau. De DS 4 E-TENSE heeft met zijn plug-in hybrideaandrijflijn van 225 pk een CO₂-uitstoot vanaf slechts 29 g/km (onder voorbehoud van homologatie).

CO2-uitstoot

De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g/km en 1,4 l/100km (onder voorbehoud van homologatie). Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto’s met een verbrandingsmotor.

Geruisloosheid en rijcomfort

Wanneer u onze plug-in hybrideauto’s rijdt, ervaart u geruisloos en soepel rijden in optima forma. Bij het overschakelen op de Electric-modus gaat achter de voorruit een cyaankleurige led branden om van buitenaf zichtbaar te maken dat de auto elektrisch rijdt.

ds-4-etense-full-operational-lease

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Met de smartphone-apps van DS Automobiles maakt u het gebruik van uw DS nog gemakkelijker, bijvoorbeeld om een laadpunt te vinden, het opladen te programmeren of een wallbox bij u thuis te laten installeren.

E-TENSE: technologie uit de wereld van de Formule E

In de DS4 hebben we verschillende innovatieve technologieën toegepast die voortkomen uit onze succesvolle deelname – met twee kampioenstitels – aan de Formule E, zoals het terugwinnen van energie tijdens het remmen en de E-SAVE-functie.

Waarom DS DS 4 E-Tense Daarom DS DS 4 E-Tense

  • Een hightech cockpit
  • Zeer luxe en comfortabel
  • Hybride aandrijflijn
De DS 4 E-TENSE Performance Line+ is standaard voorzien van:

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 4 E-Tense