Plug-in hybride 225 pk
DS 4 E-TENSE
Nu vanaf
€ 45.190,-
Private lease
€ 678,-

DS 4 E-Tense

De DS 4 E-TENSE is leverbaar als plug-in hybride. Het design van de DS 4 heeft grote wielen, vloeiende lijnen en een karaktervol design met fraai gevormde achterlichten. Daarnaast beschikt de DS 4 E-TENSE over de nieuwe technologie.

Het interieur van de DS 4 is een ode aan de Franse luxe en verfijning. De integratie van de schermen in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedieningsschakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters zorgen voor een bijzonder pure en minimalistische uitstraling.

Het rijden in een plug-in hybride auto is geruisloos en zeer comfortabel. Bij het overschakelen op de Electric-modus gaat achter de voorruit een cyaankleurige led branden om van buitenaf zichtbaar te maken dat de auto elektrisch rijdt. De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g/km en 1,4 l/100km (onder voorbehoud van homologatie). Op deze manier is het rijden in steken ook aantrekkelijk in verband met de beperkende maatregelen gelden voor auto’s met een verbrandingsmotor. De DS 4 E-TENSE kan tot wel 62 kilometer volledig elektrisch rijden. Bij een openbaar laadpunt kan de batterij eenvoudig opgeladen worden in 1 uur en 40 minuten.

Bekijk prijslijst

Waarom DS DS 4 E-Tense Daarom DS DS 4 E-Tense

  • Een hightech cockpit
  • Zeer luxe en comfortabel
  • Hybride aandrijflijn
De DS 4 E-TENSE Performance Line+ is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 4 E-Tense