100% Elektrisch
DS 3 E-Tense
Nu vanaf
€ 39.790,-
Private lease
€ 549,-

DS 3 E-TENSE

Een volledig elektrische SUV

Deze luxe DS 3 E-TENSE is 100% elektrisch. Het is bijna een droom die werkelijkheid wordt. Het karakter en de identiteit zijn behouden gebleven, de 100% elektrische SUV onderscheid zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestatie uitstralen.

Hij beschikt over een actieradius van meer dan 402 kilometer* (WLTP-cyclus). De tractiebatterij kan met een 100kW-snellader binnen 30 minuten opgeladen worden tot 80%.  Dankzij de slimme plaatsing van de tractiebatterij blijft de binnenruimte ongewijzigd en kunt u genieten van alle stilte van deze soepele en bijzonder dynamische auto.

U kunt deze volledig elektrische DS 3 E-TENSE dit jaar nog rijden met een aantrekkelijke bijtelling van 16%. Bekijk deze rijk uitgeruste DS online of bezoek onze DS Store.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Geniet van deze zeer luxe elektrische auto én ontdek de voordelen van elektrisch rijden.

 • Een schonere auto met nog betere prestaties
  Een combinatie van stijl en comfort met ongekend rijplezier is samengevoegd in deze elektrische SUV. Een nieuwe overweldigende rijsensatie.
 • Voordelig in onderhoud
  Dankzij de eenvoudige motorconstructie vragen elektrische auto’s een minimum aan onderhoud. Door de efficiënte werking van de elektrische aandrijflijn gaan bepaalde onderdelen langer mee en slijten de remschijven door het regeneratief remmen minder snel.
 •  Profiteer van de stimuleringsmaatregelen van de overheid
  Bij zakelijk aanschaf of lease tot een bedrag van € 45.000,- profiteert u van 16% bijtelling*.  Voor volledig elektrische auto’s is ook in 2023 een 100% elektrische auto vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en betaalt u geen bpm (belasting van personenauto’s en motorrijwielen).

Een DS 3 Privé leasen?

Het privé lease van een DS is ook mogelijk met DS Private Lease. Voor € 579 per maand rijdt u een nieuwe DS 3 E-TENSE inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. U hoeft dus alleen nog maar te tanken.

* Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving van 2023 en geldt voor elektrische voertuigen met een fiscale waarde tot EUR 45.000,-. DS Automobiles Nederland en de DS dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept-Klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd.

 

Bekijk prijslijst

Waarom DS DS 3 E-TENSE Daarom DS DS 3 E-TENSE

 • 100% elektrisch
 • Zeer luxe en comfortabel
 • Lage bijtelling
DS 3 E-TENSE is standaard voorzien van:
Onze DS 3 E-TENSE voorraad

Onze voorraad DS DS 3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige DS 3 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. DS Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial. Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.ds.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeDSModellenDS 3 E-TENSE