DS Store Enschede

DS Store Enschede

Welkom op de pagina van onze DS Stores Enschede. Wij zijn dé officiële DS Automobiles dealer voor Enschede en omstreken. Bent u op zoek naar een luxe elegante auto die voorzien is van sublieme technologie en optimaal rijcomfort? Dan is wellicht een DS iets voor u. Bekijk online alvast onze DS modellen en ervaar tijdens een 24 uurs proefrit het rijgenot en de luxe die deze DS modellen met zich meebrengen.

DS Store Enschede zit gevestigd aan de Hendrik ter Kuilestraat 175-B in Enschede. In onze showrooms vindt u onder andere de DS 9 en DS 3 CROSSBACK en tal van jong gebruikte DS occasions. Wij kijken graag samen met u naar de geschikte DS die bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een compacte SUV, volledig elektrische DS of een ruime plug-in hybride?

Ook oor het onderhoud aan uw DS kunt u bij ons terecht, onze monteurs werken dagelijks met veel passie aan uw auto. Voor eventuele reparatie staan wij ook altijd voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken in een van onze DS showroom of werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze van DS Store.

Tot snel!


Ontdek DS Store Enschede

Adres:

Hendrik ter Kuilestraat 175-B
7547 SK Enschede

Contact
088 – 92 77 645
Info@wassinkautogroep.nl

Contact

Openingstijden:

Verkoop:
Ma-Vr: 09:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 -17:00 uur

Werkplaats en werkplaatsreceptie:
Ma-Vr: 08:15 – 17:00 uur

Werkplaatsafspraak maken

Modellen

DS 3

De DS 3 CROSSBACK is compact en zit boordevol luxe features. We kunnen hem omschrijven als bijzonder, chic en opvallend. Daarnaast onderscheidt hij zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

BEKIJK DE DS 3

DS 3 E-Tense

Deze luxe DS 3 CROSSBACK E-TENSE is 100% elektrisch en heeft 320 kilometer actieradius* (WLTP). Het karakter en de identiteit zijn behouden gebleven, de 100% elektrische SUV onderscheid zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestatie uitstralen.

BEKIJK DE DS 3 E-TENSE

DS 4

In de nieuwe DS 4 komt de Franse expertise op het gebied van comfort samen met vooruitstrevende technologie, verpakt in een gedurfd design. De grote wielen, vloeiende lijnen en karaktervolle design met fraai gevormde achterlichten beschrijven het uiterlijk van de nieuwe DS 4.

BEKIJK DE DS 4

DS 4 E-Tense

Ervaar unieke rijsensaties met onze E-TENSE plug-in hybridetechnologie. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau.

BEKIJK DE DS 4 E-TENSE

De nieuwe DS 7 E-Tense

De nieuwe DS 7 E-TENSE heeft een vernieuwd design en leverbaar als Plug-in hybride met een actieradius tot wel 55 km. De nieuwe DS 7 is nog steeds een stijlvolle verschijning, maar brengt meer dynamiek met scherpere en meer structurele lijnen met zich mee.

BEKIJK DE NIEUWE DS 7 E-Tense

DS 9 E-Tense

De DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details zoals de met het “Clous de Paris”-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap geeft de auto een onderscheidend uiterlijk.

BEKIJK DE DS9
HomeDSDS Store Enschede