DS Store Enschede

DS Store Enschede

Welkom op de pagina van onze DS Stores Enschede. Wij zijn dé officiële DS Automobiles dealer voor Enschede en omstreken. Bent u op zoek naar een luxe elegante auto die voorzien is van sublieme technologie en optimaal rijcomfort? Dan is wellicht een DS iets voor u. Bekijk online alvast onze DS modellen en ervaar tijdens een 24 uurs proefrit het rijgenot en de luxe die deze DS modellen met zich meebrengen.

DS Store Enschede zit gevestigd aan de Hendrik ter Kuilestraat 175-B in Enschede. In onze showrooms vindt u onder andere de DS 9 en DS 3 CROSSBACK en tal van jong gebruikte DS occasions. Wij kijken graag samen met u naar de geschikte DS die bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een compacte SUV, volledig elektrische DS of een ruime plug-in hybride?

Ook oor het onderhoud aan uw DS kunt u bij ons terecht, onze monteurs werken dagelijks met veel passie aan uw auto. Voor eventuele reparatie staan wij ook altijd voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken in een van onze DS showroom of werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze van DS Store.

Tot snel!

Sander, Karel en Ronald


Openingstijden:

Verkoop:
Ma-Vr: 09:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 -17:00 uur

Werkplaats en werkplaatsreceptie:
Ma-Vr: 08:15 – 17:00 uur

DS Store Enschede

DS Store Enschede

Hendrik ter Kuilestraat 175-B
7547 SK Enschede

088 – 92 77 645
Info@wassinkautogroep.nl

Contact
HomeDSDS Store Enschede