DS Store Arnhem

DS Store Arnhem

Welkom op de pagina van onze DS Stores Arnhem. Wij zijn dé officiële DS Automobiles dealer voor Arnhem en omstreken. Bent u op zoek naar een luxe elegante auto die voorzien is van sublieme technologie en optimaal rijcomfort? Dan is wellicht een DS iets voor u. Bekijk online alvast onze DS modellen en ervaar tijdens een 24 uurs proefrit het rijgenot en de luxe die deze DS modellen met zich meebrengen.

DS Store Arnhem zit gevestigd aan de Gildestraat 17 in Velp. In onze showrooms vindt u onder andere de DS 3 E-TENSE, DS 7 E-ETENSE en tal van jong gebruikte DS occasions. Bij ons vindt u de DS die bij u past of dat nu een compacte SUV, een volledig elektrische DS of een ruime plug-in Hybrid is.

Voor het onderhoud aan uw DS kunt u bij ons terecht, onze monteurs werken dagelijks met veel passie aan uw auto. Ook voor een eventuele reparatie staan wij voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken in een van onze DS showroom of werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze van DS Store.

Tot snel!

Roderik & Jimmy


DS Store Arnhem

Adres:

Gildestraat 17
6883 DB Velp

Contact
088 – 92 77 676
Info@wassinkautogroep.nl

Contact

Openingstijden:

Verkoop:
Ma-Vr: 08:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 -17:00 uur

Werkplaats en werkplaatsreceptie:
Ma-Vr: 08:00 – 17:00 uur

Werkplaatsafspraak maken

Modellen

DS 3

De DS 3 CROSSBACK is compact en zit boordevol luxe features. We kunnen hem omschrijven als bijzonder, chic en opvallend. Daarnaast onderscheidt hij zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

BEKIJK DE DS 3

DS 3 E-Tense

Deze luxe DS 3 CROSSBACK E-TENSE is 100% elektrisch en heeft 320 kilometer actieradius* (WLTP). Het karakter en de identiteit zijn behouden gebleven, de 100% elektrische SUV onderscheid zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestatie uitstralen.

BEKIJK DE DS 3 E-TENSE

DS 4

In de nieuwe DS 4 komt de Franse expertise op het gebied van comfort samen met vooruitstrevende technologie, verpakt in een gedurfd design. De grote wielen, vloeiende lijnen en karaktervolle design met fraai gevormde achterlichten beschrijven het uiterlijk van de nieuwe DS 4.

BEKIJK DE DS 4

DS 4 E-Tense

Ervaar unieke rijsensaties met onze E-TENSE plug-in hybridetechnologie. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau.

BEKIJK DE DS 4 E-TENSE

De nieuwe DS 7 E-Tense

De nieuwe DS 7 E-TENSE heeft een vernieuwd design en leverbaar als Plug-in hybride met een actieradius tot wel 55 km. De nieuwe DS 7 is nog steeds een stijlvolle verschijning, maar brengt meer dynamiek met scherpere en meer structurele lijnen met zich mee.

BEKIJK DE NIEUWE DS 7 E-Tense

DS 9 E-Tense

De DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details zoals de met het “Clous de Paris”-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap geeft de auto een onderscheidend uiterlijk.

BEKIJK DE DS9
HomeDSDS Store Arnhem