DS Store Arnhem

DS Store Arnhem

Welkom op de pagina van onze DS Stores Arnhem. Wij zijn dé officiële DS Automobiles dealer voor Arnhem en omstreken. Bent u op zoek naar een luxe elegante auto die voorzien is van sublieme technologie en optimaal rijcomfort? Dan is wellicht een DS iets voor u. Bekijk online alvast onze DS modellen en ervaar tijdens een 24 uurs proefrit het rijgenot en de luxe die deze DS modellen met zich meebrengen.

DS Store Arnhem zit gevestigd aan de Gildestraat 17 in Velp. In onze showrooms vindt u onder andere de DS 3 CROSSBACK (E-TENSE), DS 7 CROSSBACK (E-ETENSE) en tal van jong gebruikte DS occasions. Bij ons vindt u de DS die bij u past of dat nu een compacte SUV, een volledig elektrische DS of een ruime plug-in Hybrid is.

Voor het onderhoud aan uw DS kunt u bij ons terecht, onze monteurs werken dagelijks met veel passie aan uw auto. Ook voor een eventuele reparatie staan wij voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken in een van onze DS showroom of werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze van DS Store.

Tot snel!

Francy en Wouter


Openingstijden:

Verkoop:
Ma-Vr: 08:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 -17:00 uur

Werkplaats en werkplaatsreceptie:
Ma-Vr: 08:00 – 17:00 uur

DS Store Arnhem

DS Store Arnhem

Gildestraat 17
6883 DB Velp

088 – 92 77 676
Info@wassinkautogroep.nl

Contact
HomeDSDS Store Arnhem