Corona update

Onze showrooms zijn weer geopend zonder afspraak. De werkplaatsen van onze vestigingen zijn tot nader order geopend. Geplande afspraken in onze werkplaats kunnen dus gewoon doorgaan. Mocht u vragen hebben over uw werkplaatsafspraak dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze vestigingen.

Onze online showroom is uiteraard geopend en mocht u vragen hebben dan zijn wij telefonisch bereikbaar via onze vestigingen of via onderstaand contactformulier.

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wassink Autogroep heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Wij houden veiligheidshalve minstens 1,5 meter afstand van elkaar. Dat lijkt wat afstandelijker dan normaal, maar is even niet anders.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bel ons

Contact

  • Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeCorona update