Citroën onderhoud Houdt uw Citroën in topconditie

Het onderhoud aan uw Citroën is van groot belang. Bij Wassink Autogroep werken onze Citroën monteurs dagelijks met veel passie aan uw Citroën. Want niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Het is daarom belangrijk dat u tijdig onderhoud aan uw Citroën laat plegen.

De Citroën onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door gecertificeerde Citroën monteurs en is ontworpen om uw Citroën in topconditie te houden. Een Citroën onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd. Daarbij wordt er een complete inspectie uitgevoerd, de motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn, afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw Citroën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van het lucht-en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel-en remvloeistof. Via onderstaande button kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor een onderhoudsbeurt voor uw Citroën.

Wanneer heeft mijn Citroën onderhoud nodig?

Wanneer uw Citroën toe is aan onderhoud, is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Het is verstandig om uw auto regelmatig te voorzien van een Citroën onderhoudsbeurt.

Heeft u uw Citroën in onderhoud bij Wassink Autogroep? Dan ontvangt u tijdig van ons een uitnodiging als uw Citroën toe is aan onderhoud.

Wat kost een Citroën onderhoudsbeurt?

Citroën hanteert all-in tarieven voor onderhoud en reparatie. Dit tarief is inclusief originele onderdelen, montage, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en btw. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Via onderstaande button kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw Citroën onderhoudsbeurt.

Bij een Citroën onderhoudsbeurt in combinatie met een APK, ontvangt u € 10,- korting op ons APK-tarief van € 29,95, waardoor de totale kosten voor de APK slechts € 19,95 bedragen. Voor een Citroën van 5 jaar en ouder kunt u kiezen voor originele of economy onderdelen voor onderhoud en aanvullende werkzaamheden.

Vraag offerte aan


HomeCitroënOnderhoud & ServiceCitroën OnderhoudCitroën onderhoud