Citroën Banden Altijd de juiste banden

Bij Wassink Autogroep bent u aan het juiste adres als het gaat om Citroën banden. Of het nu gaat om een bandenwissel, het aanschaffen van nieuwe banden of heeft u een lekke band. Wij staan voor u klaar en helpen u graag weer op weg.

Citroën bandenwissel

Inmiddels staat de zomer weer voor de deur. Bij zomerse omstandigheden en temperaturen boven de 7°C bieden zomerbanden meer voordelen ten opzichte van winterbanden. Het is daarom de juiste tijd om uw winterbanden te laten vervangen door zomerbanden.

Wat kost een Citroën Bandenwissel?

Een complete wielenwissel (set) inclusief opslag in ons bandenhotel kost € 84,-. Betreft het een losse bandenwissel, dan zijn de kosten inclusief opslag
€ 121,-. Voor overige prijzen kunt u via onderstaande button een offerte opvragen.

Waarom Citroën zomerbanden?

5 redenen waarom het rijden op zomerbanden de beste keuze is:

  • De rolweerstand is minder, waardoor u brandstof bespaart
  • Met zomerbanden heeft u betere grip en een kortere remweg 
  • Perfecte rijeigenschappen
  • Minder geluidsproductie tijdens het rijden 
  • Een zomerband slijt aanzienlijk minder snel
Citroën bandenwissel

Nieuwe banden nodig voor uw Citroën?

Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw Citroën? Wij kijken graag samen met u naar de perfecte band voor uw Citroën. Er zijn namelijk tal van banden te koop in verschillende maten, prijsklassen en merken. Wij adviseren u graag op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Rijdt u bijvoorbeeld veel of juist weinig? Wat is uw budget en wat is uw rijstijl?

Vervolgens zullen wij een offerte uitbrengen voor de banden waar uw voorkeur naar uit gaat. In de offerte nemen wij ook altijd de kosten mee voor de montage en het balanceren van de banden, dus geen onverwachtse kosten achteraf. Uiteraard kunt u rekenen op onze technische kennis van onze gecertificeerde Citroën monteurs. Interesse? Vraag via onderstaande button een offerte aan.

Lekke band met uw Citroën?

Heeft u een lekke band met uw Citroën? Dat is vervelend en kan iedere automobilist overkomen. Zelfs bij zorgvuldig onderhoud kunnen onderdelen soms kapot gaan. Geen nood, voor spoedgevallen houden wij altijd rekening in onze werkplaatsplanner. Neem daarvoor altijd even telefonisch contact op met een van onze Citroën vestigingen.

Om de kwaliteit van uw banden te bewaren, is snelle reparatie van belang. Als een scherp voorwerp (spijker, schroef, glas etc.) de staalgordel heeft beschadigd, is de kans groot dat deze gaat roesten. Hierdoor zal de schade aan uw band groter worden. Bij tijdige constatering van de lekke band, kan de band door een van onze monteurs gerepareerd worden.

Vraag offerte aan


HomeCitroënOnderhoud & ServiceCitroën OnderhoudCitroën Banden