Citroën Airco Check Voorkom vieze luchtjes

Een goed functionerende airco is onmisbaar. Dit verhoogt niet alleen uw comfort, maar zorgt er ook voor dat u als bestuurder fris en alert achter het stuur zit. Daarom is het verstandig om regelmatig een airco check voor uw Citroën te laten uitvoeren. Bij Wassink Autogroep kost een Citroën airco check slechts € 19,95.

De airconditioning in uw Citroën bewijst zowel in de zomer als in de winter haar dienst. In de zomer zorgt ze voor een prettig klimaat in uw auto, in de winter zorgt de airco ervoor dat het vocht dat in de lucht zit beter uit uw auto wordt afgevoerd. Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze eens in de twee jaar te laten controleren. Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en kan er schimmelvorming ontstaan. Met de aircocheck controleren de Citroën-technici het complete aircosysteem.

Maak een afspraak voor een Citroën airco check bij Wassink Autogroep

Maar liefst 60% van de aircosystemen zijn besmet met schimmels en bacteriën. Dat is geen fijn idee en ook niet heel gezond. Tijdens de Citroën airco check controleren onze Citroën monteurs uw airco systeem uitvoerig op het functioneren en waar mogelijk lopen zij ook de afvoeren en aansluitingen na. Als de airco check is uitgevoerd kunnen wij precies vertellen of alles nog goed functioneert. Zo niet, dan geven wij aan hoe we dit kunnen verhelpen.

Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een afspraak maken voor een Citroën airco check voor slechts € 19,95 bij Wassink Autogroep. Zo voorkomt u nare luchtjes en dure reparaties aan uw aircosysteem.

U kunt de airco check natuurlijk altijd combineren met uw APK Keuring of onderhoudsbeurt.


HomeCitroënOnderhoud & ServiceCitroën OnderhoudCitroën Airco Check