Vernieuwde Citroën C1 26 augustus 2020

Vernieuwde C1

Vernieuwde Citroën C1

Citroën heeft de C1 vernieuwd. De uitrustingsniveau zijn gewijzigd, nieuwe opties en een nieuwe carrosseriekleur. Goed nieuws! want de vernieuwde Citroën C1 modeljaar 2020 is direct te bestellen vanaf € 11.990 en staat medio september bij ons in de showroom.

De basisuitvoering ‘Live’ is vanaf modeljaar 2020 optioneel leverbaar met een uitgebreider audiosysteem zoals, DAB+ digitale radio, Bluetooth- connectie voor handsfree bellen en audiostreaming, vier luidsprekers, stuurwielbediening én een USB- en AUX- aansluiting. De meerprijs voor deze opties is slechts € 350. Dit instapmodel van de vernieuwde C1 wordt dus extra aantrekkelijk.

C1 Feel uitvoering

Standaard is de Citroën C1 Feel uitvoering uitgerust met handmatig te bedienen airconditioning met pollenfilter en recirculatie, digitale radio DAB+ en 15” wielen met luxe wieldoppen. Hierbij is het optie pakket gewijzigd, voor een meerprijs van slechts € 220 is de vernieuwde C1 voorzien van extra getinte achterste zijruiten en achteruit, verchroomde buitenspiegelkappen, toerenteller en een met leder bekleed stuurwiel en versnellingspook. De Citroën C1 Feel is verkrijgbaar vanaf € 14.350.

C1 Shine uitvoering

Gaat uw voorkeur liever uit naar een luxe uitvoering? Dan past wellicht de vernieuwde Citroën C1 Shine bij u. Dit is de meest luxe uitvoering en verkrijgbaar vanaf € 15.400. Standaard voorzien van 7” touchscreen, DAB + digitale radio, Apple CarPlay, Android Auto en Mirrorlink. Daarnaast beschikt de vernieuwde C1 Shine over achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en 15” lichtmetalen wielen.

Bekijk acties Bekijk voorraad

 

HomeCitroënNieuwsVernieuwde Citroën C1