Citroën Jumpy: bestelauto van het jaar 2020 18 november 2019

De Citroën Jumpy is verkozen tot bestelauto van het jaar 2020. Dit is de belangrijkste prijs die gewonnen kan worden in de Nederlandse bedrijfswagenwereld. De Jumpy is uitgeroepen tot grote winnaar en wist de jury te overtuigen op het gebeid van functionaliteit, comfort, rijeigenschappen, veiligheid én uitstraling.

Daarnaast werd Citroën Jumpy het beste beoordeeld op het gebied van gebruikskosten. Zo scoorde hij volgens de jury ten opzichte van de concurrentie ‘’ significant beter’’ op brandstofverbruik en de ‘’ bijzondere gunstige leasetarieven’’. Daarnaast bleek uit de cijfers dat de Jumpy zo zuinig is, dat geen andere bestelauto meer punten op dit onderdeel scoorde.

Alle Citroën bedrijfswagens in de top 10.

De Citroën Jumpy was niet de enige die indruk op de jury maakte, kleinere Citroën Berlingo Van en de grotere Citroën Jumper haalden eveneens de top 10. De Citroën Berlingo VAN werd geprezen om zijn lage bedrijfskosten en de geavanceerde veiligheidssystemen. Ook de Citroën Jumper scoorde punten met zijn lage brandstofkosten en de hoge functionaliteit. Het gebeurt niet vaak dat een bedrijfswagenmerk met het gehele gamma in de top 10 van deze verkiezing is vertegenwoordigd

De Berlingo Van: International van of the Year

Naast dat de Citroën Jumpy verkozen is tot bestelauto van het jaar 2020 heeft Citroën nog een titel weten te bemachtigen, namelijk de titel ‘’ International van of the Year’’, daarmee viel de Berlingo Van in de prijzen. De nieuwste modellen van de Citroën bedrijfswagens zijn hiermee stuk voor stuk winnaars en scoren met name sterk op gebieden die echt relevant zijn voor ondernemers.

Meer informatie

HomeCitroënNieuwsCitroën Jumpy: bestelauto van het jaar 2020