100% Elektrisch
Nieuwe Citroën Ë-SpaceTourer

Nieuwe Citroën Ë-SpaceTourer

De minibus ontworpen voor grootse activiteiten!

Stap in een wereld van ruimte en comfort met de ë-SpaceTourer, een minibus die is ontworpen voor het vervoeren van familie, vrienden, ploeggenoten en collega’s. Met 9 zitplaatsen, een elegant design en de nieuwste connectiviteitsopties biedt deze minibus alles wat u dagelijks nodig heeft, en meer. Daarnaast is de ë-SpaceTourer efficiënter dan ooit, met een maximale actieradius tot 350 km*.

*In de gecombineerde WLTP-cyclus. In afwachting van goedkeuring.

De voorzijde van de Nieuwe ë-SpaceTourer is compleet opnieuw ontworpen en sluit volledig aan bij de nieuwe designtaal van Citroën. Het interieur valt op met een nieuw dashboard dat niet alleen elegant is, maar ook praktischer dan ooit. Stap aan boord en profiteer van de ruimte, de modulaire indeling, de grote bagageruimte en het soepele rijgedrag, waardoor u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt.

Slim en functioneel ontworpen, de ë-SpaceTourer is voorbereid op bijna elke situatie. Met plaats voor maximaal 9 passagiers en 15 rijhulpsystemen onderweg, biedt deze minibus maximale veiligheid en comfort. Kies voor de Nieuwe ë-SpaceTourer en ervaar het ultieme in ruimte, comfort en stijl voor al uw avonturen.

 

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenNieuwe Citroën Ë-SpaceTourer