100% vrijheid, 100% elektrisch
Citroën ë-Berlingo
VANAF
€ 40.540,-

Nieuwe Citroën ë-Berlingo

Ontdek het Verfijnde Design

Maak een verbluffende entree in de vernieuwde Berlingo, waar moderniteit en kracht samenkomen in een opvallend design. Aan de voorzijde trekt de nieuwe Citroën-designtaal direct de aandacht, terwijl het interieur u verrast met een eigentijds vernieuwd dashboard. Personaliseer uw ervaring met een uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, waardoor elke rit een unieke expressie van uw stijl wordt.

Eigentijdse Uitstraling en Ongeëvenaard Comfort

Ervaar een revolutie in design en interieur voor een moderne, stoere uitstraling. De Advanced Comfort®-stoelen bieden ongeëvenaard comfort, waardoor elke rit een genot wordt. Met een doordacht ontwerp van 3 afzonderlijke stoelen achterin en slimme opbergruimtemogelijkheden is de Berlingo niet alleen een visueel statement, maar ook een praktische metgezel voor al uw avonturen.

Connectiviteit van de Toekomst en Geavanceerd Infotainment

Duik in de wereld van geavanceerde connectiviteit met het infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. Het 10-inch touchscreen geeft u intuïtieve controle over een breed scala aan functies. Met ondersteuning voor draadloos Apple CarPlay en Android Auto, plus een handige draadloze oplader voor uw smartphone, bent u altijd verbonden, moeiteloos en stijlvol.

 

Houd me op de hoogte

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenNieuwe Citroën ë-Berlingo