DYNAMISCHER EN MODERNER
De nieuwe Citroën C5 Aircross

Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV

De nieuwe Citroën C5 Aircross heeft een vernieuwd design en ziet er daardoor extra chic uit. De vernieuwde voorzijde, de gewijzigde achterlichten, de nieuwe velgen, de kleuren en met vernieuwde materialen. Het 10 inch touchscreen en de nieuwe middenconsole geven hem een nog hoogwaardigere uitstraling. Het rijden in deze nieuwe Citroën is ongekend ontspannen dankzij de veiligheids-en rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties van de nieuwste generatie.

De voorzijde van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV geeft hem een extra robuust voorkomen. De voor het merk Citroën kenmerkende slanke V-vormige led-lichtsignatuur heeft een bijzonder 3D-effect dankzij de “pianotoetsen”. De sobere LED Vision-koplampen zijn in het visuele verlengde van de glanzend zwarte grille opgenomen. De subtiele chroomaccenten van de grille vormen de verbinding tussen de glanzend zwarte, met chroom omlijste “double chevron” en de koplampen. De strak gelijnde luchtinlaten geven de bumper een dynamische uitstraling. De verticale openingen aan de buitenzijde verbeteren de luchtweerstand en laten de auto breder ogen. De in Glossy Black of Glossy Alloy uitgevoerde skidplate versterkt het SUV-karakter en geeft extra reliëf aan de chique, dynamische en stoere voorzijde. De nieuwe led-achterlichten met 3D-effect sluiten perfect aan op dit nieuwe design.

De hoge en horizontale motorkap, de grote wielen met een diameter van 720 mm, de grote bodemvrijheid, de Airbumps® en de daktrails geven de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV een nog karaktervoller uiterlijk. De elegante verchroomde sierlijst in de vorm van een “C” rondom de grote zijruiten versterkt het “zwevende” effect van het dak. Om uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV aan uw eigen smaak aan te passen kunt u kiezen uit zes carrosseriekleuren, waaronder de kleur Eclipse Blue, een metallic lak met parelmoereffect. U kunt ook kiezen voor een two-tone kleurencombinatie waarbij het dak zwart is gespoten. Er zijn bovendien drie Color Packs leverbaar: Glossy Black, Dark Chrome en Energic Blue.

Plug – in Hybride

De Citroën C5 Aircross is leverbaar als diesel, benzine en Plug- in hybride. Een vernieuwd design met nog meer binnenruimte en comfort. De Citroën C5 Aircross Plug-in hybride combineert alle voordelen van een elektrisch rijden met een actieradius tot wel 55 km. Dit is vaak voldoende voor de dagelijkse verbruik.

Ruime bagage

Als u op pad wilt met het hele gezin dan wilt u voldoende ruimte hebben voor alle passagiers maar ook voor de bagage die u mee wilt nemen. Deze Plug-in hybride Citroën heeft een bagageruimte tot Met een tot wel 720 liter. Voor de laadkabel is er een speciaal opbergruimte deze bevindt zich onder de scharnierende vloerplaat van de bagageruimte. Afhankelijk van de uitvoering is de achterklep eenvoudig te bedienen met een handfree achterklep die u met een simpele voetbeweging onder de achterbumper kunt openen. Alles in het interieur van de Citroën C5 Aircross SUV ademt comfort, rust en ruimte. Eenmaal ingestapt ervaart u dankzij de hoge zitpositie en het ruime en chique interieur direct een gevoel van voldoening en bescherming. De materialen die zijn toegepast zijn geïnspireerd op de wereld van reizen en koffers. De combinatie van glanzend zwarte sierpanelen en verchroomde accenten en de elegante sierstiksels benadrukken de zorg die aan elk detail is besteed.

Zorgeloos onderweg

Het digitale instrumentenpaneel is vernieuwd. De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV beschikt over een 12,3 inch digitaal TFT-instrumentenpaneel dat uitstekend afleesbaar is. Op het display wordt informatie over bijvoorbeeld de airconditioning continue weergegeven. Daarnaast zorgen de Apps My Citroën Assist, My Citroën Play en My Citroën App. Daarnaast is deze nieuwe Citroën voorzien van de aller nieuwste veiligheidssystemen. Afhankelijke van de uitvoering zorgt de optionele Grip Control voor extra tractie waardoor u ook buiten de gebaande weg uit de voeten kunt. Het systeem heeft vier standen die u met een draaiknop op de middenconsole kunt selecteren. De geselecteerde stand wordt weergegeven op het touchscreen. En om uw veiligheid ook op een steile afdaling te garanderen beperkt de Hill Descent Assist zowel bij vooruit-als achteruitrijden de kans op weggelijden of het verlies van de controle over de auto tijdens een afdaling. Met een knop op de middenconsole kun u deze functie inschakelen.

 

Bekijk brochure

Waarom Citroën Citroën C5 Aircross SUV Daarom Citroën Citroën C5 Aircross SUV

  • Hill Start Assist
  • Cruise control
  • Modern en gedurfd design
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenNieuwe Citroën C5 Aircross SUV