Nu vanaf
€ 20.690,-
Private lease
€ 385,-

Citroën C3

NIEUWE CITROËN C3 IN EEN NOTENDOP

De nieuwe C3 bouwt voort op de kwaliteiten van de vorige generatie en biedt een uniek aanbod in de B-segment hatchbackklasse. Mobiliteit wordt betaalbaar gemaakt, ongeacht de aandrijflijn, dankzij het innovatieve, moderne en slimme concept van Citroën. Bovendien kan Citroën op één platform meerdere aandrijflijnen aanbieden, van de benzine en 48V hybride Citroën C3 tot de 100% elektrische Citroën ë-C3.

1.2l TURBO BENZINEMOTOR

De 1.2l Turbo is een driecilinder 1,2-liter turbobenzinemotor met een vermogen van 74 kW (100 pk), gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Deze motor biedt verbeterde prestaties en betrouwbaarheid, met een sprint van 0 naar 100 km/u in 10,7 seconden en een topsnelheid van 183 km/u. Met een geremd trekgewicht van 600 kilogram en een kogeldruk van 61 kilogram, biedt deze motorvariant efficiëntie en rijplezier met een gecombineerde emissie van 127-128 gr CO2/km (onder voorbehoud van homologatie).

NIEUWE HYBRID 100-AANDRIJFLIJN

Later in 2024 wordt de motorenline-up van de nieuwe C3 uitgebreid met een nieuwe Hybrid 100-aandrijflijn met 48V-technologie. Deze compacte, lichtgewicht en betaalbare oplossing maakt rijden in de stad efficiënter, waarbij tot wel 50% van de ritten elektrisch kan worden afgelegd. Met een CO2-emissie van 117 gr/km in de gecombineerde WLTP-cyclus biedt de Hybrid 100 soepel rijgedrag en een verlaging van het verbruik en de uitstoot van bijna 10% ten opzichte van een gelijkwaardige benzineversie.

UNIEKE COMFORTERVARING

De Citroën C3 staat bekend om zijn soepele rijervaring en comfort aan boord, dat met nieuwe technologieën naar een nog hoger niveau wordt getild. Met standaard Citroën Advanced Comfort®-vering, Advanced Comfort®-stoelen en het nieuwe C-Zen Lounge-interieurconcept biedt de nieuwe C3 een unieke rijervaring die rust en overzicht biedt, terwijl het compacte multifunctionele stuurwiel en het Head-Up Display de rijder ondersteunen zonder afleiding.

ZELFS IN EEN CITROËN Ë-C3!

De nieuwe generatie C3 is nu ook beschikbaar met een volledig elektrische aandrijflijn. De prijs van de Citroën ë-C3 begint in Nederland bij € 24.290 (inclusief belasting en kosten voor rijklaar maken). Deze nieuwe Citroën ë-C3 maakt elektrische mobiliteit niet alleen betaalbaar, maar ook uitzonderlijk comfortabel. Uitgerust met een 44 kWh-batterij biedt de auto een actieradius tot 324 kilometer (WLTP). Met een optionele 3-fasen 11 kW-boordlader en een DC-snellaadvermogen tot 100 kW is de batterij snel op te laden. Snelladen duurt slechts 26 minuten voor 20 tot 80% opladen. De Citroën ë-C3 kan tot 600 kilogram (geremd) trekken en met een trekhaak met een kogeldruk van 61 kilogram kunnen gemakkelijk twee e-bikes op een fietsendrager worden meegenomen.

Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C3