Nieuwe Citroën C3 Aircross

Compacte SUV met maximaal 7 zitplaatsen: De veelzijdige Citroën C3 Aircross

De nieuwe Citroën C3 Aircross rijst op als een ware transformer binnen het segment van compacte SUV’s. Met een lengte van 4,39 meter en de langste wielbasis in zijn klasse, verwelkomt hij passagiers met een zee van ruimte. De opvallend rechte achterzijde biedt plaats aan een derde zitrij, waardoor tot wel zeven inzittenden comfortabel kunnen meerijden. Een primeur in dit segment! De achterste zitrij is bovendien eenvoudig weg te klappen in de vloer van de bagageruimte, waardoor de C3 Aircross moeiteloos kan schakelen tussen het vervoeren van passagiers en bagage. Ondanks zijn ruime interieur blijft de C3 Aircross aan de buitenkant compact, waardoor hij zich moeiteloos door het verkeer manoeuvreert en stressvrij parkeert.

Benzine, hybride en elektrisch: Een krachtige keuze voor elke behoefte

De nieuwe B-SUV deelt zijn Smart Car-platform met de C3 hatchback, waardoor het ontworpen is voor diverse aandrijflijnen, waaronder zelfs een volledig elektrische variant. Naast de elektrische optie zal de C3 Aircross ook beschikbaar zijn met een benzinemotor en een hybride-aandrijflijn, waardoor er voor elke behoefte en rijstijl een passende krachtbron beschikbaar is.

Comfort aan boord: Een oase van luxe en technologie

Met zijn SUV-silhouet belooft de C3 Aircross niet alleen een verhoogde zitpositie voor een gemakkelijke instap, maar ook een verbeterd zicht rondom. Net als zijn hatchback-broertje, de C3, legt de nieuwe C3 Aircross de nadruk op comfort. Het interieur wordt verrijkt met alle uitrustingen en technologieën die kopers in dit segment verwachten, waardoor elke rit een genot wordt, of je nu in de stad manoeuvreert of de open weg opgaat.

Houd mij op de hoogte

Waarom Citroën NIeuwe Citroën C3 Aircross Daarom Citroën NIeuwe Citroën C3 Aircross

  • 100% elektrisch
  • Modern en gedurfd design
  • 7 zitplaatsen
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private Lease tarief op basis van 72 maanden 5.000km per jaar.

HomeCitroënModellenNieuwe Citroën C3 Aircross