DYNAMISCHER EN MODERNER
De nieuwe Citroën C5 Aircross

De nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid

De Citroën C5 Aircross

De nieuwe Citroën C5 Aicross SUV Plug-in hybride combineert alle voordelen van 100% elektrisch rijden tijdens de dagelijkse korte ritten met de actieradius van een auto met verbrandingsmotor. U kunt daarom probleemloos langere afstanden rijden met deze Citroën.

In de elektrische modus zijn er drie varianten.

  • Electric-modus: In deze modus rijdt de auto volledig elektrische tot een snelheid van maximaal 135 km/h. Met deze modus is de elektrische actieradius tot wel 55 km, dit is vaak voldoende om voor de dagelijkse ritten.
  • Hybride modus: In deze modus wordt de aandrijving door de elektromotor en/of verbrandingsmotor automatisch geregeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.
  • Sport modus: In deze modus levert de nieuwe Citroën C5 Aicross SUV optimale prestaties doordat de elektromotor de verbrandingsmotor ondersteunt. Een systeemvermogen van 225 pk en een totaal koppel van 350 Nm.

Ruime bagage

Als u op pad wilt met het hele gezin dan wilt u voldoende ruimte hebben voor alle passagiers maar ook voor de bagage die u mee wilt nemen. Deze Plug-in hybride Citroën heeft een bagageruimte tot met een tot wel 600 liter. Voor de laadkabel is er een speciaal opbergruimte deze bevindt zich onder de scharnierende vloerplaat van de bagageruimte. Afhankelijk van de uitvoering is de achterklep eenvoudig te bedienen met een handfree achterklep die u met een simpele voetbeweging onder de achterbumper kunt openen.

Zorgeloos onderweg

Het digitale instrumentenpaneel is vernieuwd. De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in hybride beschikt over een 12,3 inch digitaal TFT-instrumentenpaneel dat uitstekend afleesbaar is. Op het display wordt informatie over bijvoorbeeld de airconditioning continue weergegeven. Daarnaast zorgen de Apps My Citroën Assist, My Citroën Play en My Citroën App

Eenvoudig opladen

De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. De klep voor de laadaansluiting is links achter aangebracht. Deze is voorzien  van een led waarmee u het laadproces kunt volgen.  Een witte led geeft aan dat de laadkabel kan worden aangesloten, een groen knipperende  led geeft aan dat het laden bezig is, een groene led geeft aan dat het opladen is voltooid  en een blauwe led geeft aan dat het laden is uitgesteld tot een later tijdstip. Met een vol accupakket heeft de auto een 100% elektrische actieradius van tot wel 55 kilometer. Wij raden u aan uw Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid elke dag op te laden om optimaal te profiteren van zijn gebruiksmogelijkheden. Bovendien biedt Citroën een garantie van 8 jaar of 160.000 km op het accupakket, waarbij 70% van de oorspronkelijke laadcapaciteit wordt gegarandeerd.

Het onder de achterstoelen geplaatste accupakket met een capaciteit van 13,2 kWh is bijzonder gemakkelijk op te laden: Via een normaal stopcontact wordt het accupakket in ca. 4 uur opgeladen. Via een wallbox van 32 A in combinatie met de optionele lader van  7,4 kW kost het opladen ongeveer 2 uur. De installatie van een wallbox bij u thuis kan door Citroën worden geregeld, in samenwerking met ENGIE.  U hebt de zekerheid dat  de installatie goed en tegen een gunstige prijs wordt uitgevoerd,  conform de normen die de overheid stelt om in aanmerking te komen  voor een eventuele subsidie.

Ga comfortabel op reis met de nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybride. Het interieur is vernieuwd en ziet er uitnodigend uit. De stoelen zijn voorzien van de nieuwe generatie Advanced Comfort Seats. Deze stoelen zien er bijzonder comfortabel uit en maken dat ook waar dankzij het speciale schuimmateriaal dat een zacht comfort biedt maar voorkomt dat u in de stoel wegzakt. Afhankelijk van de uitvoering zijn de stoelen voorzien van stoelverwarming en een massagefunctie. De Citroën C5 Aircross Plug-in hybride is uitgerust met 3 individuele, verschuifbare en inklapbare achterstoelen met een verstelbare rugleuning.

Bekijk brochure

Waarom Citroën De nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid Daarom Citroën De nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid

  • Zeer comfortabel
  • Comfortabel en flexibel
  • Modern en gedurfd design
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenDe nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid