DYNAMISCHER EN MODERNER
De nieuwe Citroën C5 Aircross
Nu vanaf
€ 41.490,-

De nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid

De Citroën C5 Aircross

ULTIEM COMFORT EN EEN KARAKTERVOL DESIGN

De op het gebied van comfort, binnenruimte en flexibiliteit ongeëvenaarde Citroën C5 Aircross SUV is vernieuwd, met een nog krachtiger en gedistingeerder design. Hij is nog hoogwaardiger geworden dan hij al was door zijn vernieuwde exterieur- en interieurdesign: voorzijde, lichtsignatuur achter, nieuwe velgen, kleuren en materialen, 10 inch touchscreen, middenconsole, enz. Rijden met de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is een ongekend ontspannen ervaring dankzij veiligheids- en rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties van de nieuwste generatie. Hij is leverbaar als Plug-in Hybrid of met een benzine- of dieselmotor.

STRAK, MODERN EN HIGHTECH

Met zijn vernieuwde design valt de Citroën C5 Aircross SUV direct op door zijn onderscheidende en stijlvolle voorkomen. Zijn nieuwe, meer rechtop staande neus geeft hem extra karakter.
Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin ronde vormen hebben plaatsgemaakt voor strakkere lijnen.

EEN STOER EN ROBUUST UITERLIJK

De Citroën C5 Aircross SUV valt op door zijn gespierde flanken en beschikt over alle kenmerken van een krachtige en zelfverzekerde SUV:

  • Een bodemvrijheid van 230 mm;
  • Karakteristieke en functionele dakrails;
  • Een hoge zitpositie voor de bestuurder.
  • Grote wielen met een diameter van 720 mm;
  • Bescherming rondom, waaronder de Airbumps® en de wielkastverbreders;
Bekijk brochure

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenDe nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid