Citroën Type Holidays

De Type Holidays is gebaseerd op de Citroën Space Tourer en voorziet in al uw dagelijkse behoeften. Hij biedt al het comfort dat u verwacht van een camper en blijft andere modellen op bepaalde vlakken zelfs een streepje voor. Opvallende kenmerken zijn het pop-up dak, de bank die getransformeerd kan worden tot bed en de kitchenette met een uitschuifbare tafel.

Plaats voor zonnepanelen

De keuken is voorzien van een gootsteen, koelkast, kookeiland en veel opbergruimte. Alles is binnen handbereik om te koken net als thuis. Een extra schuifdeur zorgt voor optimale ventilatie.  De ruimte aan boord is optimaal ingedeeld met verschillende, ruimtelijke opbergmogelijkheden. Al uw apparatuur kan eenvoudig aangesloten worden op 230V- en USB-aansluitingen. Bovendien is het mogelijk om extra bijverwarming te plaatsen en zelfs zonnepanelen op het dak zijn een optie.

Het dashboard is slim ingedeeld. Als bestuurder heeft u dan ook alles binnen handbereik, zoals het instrumentenpaneel met moderne grafische wijzers, een 7″ touchscreen, temperatuurbediening, opbergruimte en knoppen om de elektrische zijdeuren te openen.

Houd mij op de hoogte

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Type Holidays