Zeer comfortabel en ruim
Citroën Jumpy
Nu vanaf
€ 26.000,-

Citroën Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy

De nieuwe bedrijfswagen van Citroën zorgt voor optimaal gebruiksgemak en comfort. De cabine van de Jumpy is rijk uitgerust met de belangrijkste technologieën. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van navigatie, een 7″touchscreen scherm en bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek

Het design van de Citroën is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. De auto heeft vloeiende lijnen en een zelfverzekerde en stoere uitstraling. Door het ontwerp van de Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden in comfort en veiligheid. Daarnaast is hij voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwe generatie waarmee het dé ideale compagnon is voor de harde werker. De Jumpy is leverbaar in 3 lengtes en voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).

  • Een laadruimte tot wel 1.400 kg
  • Een laadvolume tot wel 6,6 m3
  • Een nuttige lengte tot wel 4 m
  • Nuttige breedte tussen de wielkasten: 1,25 m

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Citroen jumpy binnenkant

Jumpy Dubbelcabine heeft 6 zitplaatsen

Er hoeft geen keuze meer te maken tussen personen of lading. De dubbelcabine* uitvoeringen van de Jumpy bieden namelijk plaats aan 6 personen in combinatie met een laadruimte van maximaal 4 m3. Daarnaast is er onder de passagiersbank ruimte voor het vervoer van materialen met een lengte van maximaal 2,40 m (bij de vaste dubbel cabine).

De beste afmetingen

De Jumpy is leverbaar in diverse afmetingen zodat de bestelwagen aan elke wens kan voldoen. Er is keuze uit 3 lengtes (4,6 m – 5,3 m). De rechte vormen van het achterste gedeelte zorgen voor een optimaal laadvolume. Met gemakkelijk te openen achterdeuren kan elke lading zonder enige moeite geladen worden. Van een bestelwagen vol met dozen tot aan een tapijt: alles kan mee in deze praktisch ingerichte bus.

Citroën Jumpy afmetinge

Bent u gevallen voor de charmes van de Citroën Jumpy?

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Citroën bestelwagens. Bekijk de Citroen Jumpy occasion online of maak een afspraak bij een van onze Citroën vestigingen om uw droomauto te bewonderen. Toch liever een nieuwe auto? Hij is leverbaar vanaf €18.000 exclusief btw en bpm. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Wij kijken graag samen met u naar de oplossing voor uw mobiliteit.

Bekijk brochure

Waarom Citroën Citroën Jumpy Daarom Citroën Citroën Jumpy

  • Comfortabel en flexibel
  • Bestelauto van het jaar 2020
Citroën Jumpy Worker is standaard voorzien van
Onze Citroën Jumpy voorraad

Onze voorraad Citroën Jumpy

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jumpy staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Jumpy