Nu te bestellen
Citroën Jumpy
Nu vanaf
€ 26.300,-

Citroën Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy

Maak opnieuw kennis met de Jumpy, onze ultiem veelzijdige bedrijfswagen met slimme functies en een nieuw, modern ontwerp.

Het design van de Citroën is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. De auto heeft vloeiende lijnen en een zelfverzekerde en stoere uitstraling. Door het ontwerp van de Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden in comfort en veiligheid. Daarnaast is hij voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwe generatie waarmee het dé ideale compagnon is voor de harde werker. De Jumpy is leverbaar in verschillende lengtes en voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).

  • Een laadvolume tot wel 6, m3
  • Een lengte tot wel 4 meter

Voorraad nieuw Occasions Offerte

De nieuwe Citroën Jumpy is voorzien van de moderne technologieën en zorgt voor meer comfort. De Jumpy is voorzien van een 10-inch touchscreen en het nieuwe infotainmentsysteem. Daarnaast is deze bedrijfswagen uitgerust met maar liefst 16 rijhulpsystemen, deze zorgen voor ondersteuning en veiligheid.

Jumpy Dubbelcabine heeft 6 zitplaatsen

Er hoeft geen keuze meer te maken tussen personen of lading. De dubbelcabine* uitvoeringen van de Jumpy bieden namelijk plaats aan 6 personen in combinatie met een laadruimte van maximaal 4 m3. Daarnaast is er onder de passagiersbank ruimte voor het vervoer van materialen met een lengte van maximaal 2,40 m (bij de vaste dubbel cabine).

Bent u gevallen voor de charmes van de Citroën Jumpy?

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Citroën bestelwagens. Bekijk de Citroen Jumpy occasion online of maak een afspraak bij een van onze Citroën vestigingen om uw droomauto te bewonderen. Toch liever een nieuwe auto? Voor meer informatie bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Wij kijken graag samen met u naar de oplossing voor uw mobiliteit.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën Citroën Jumpy Daarom Citroën Citroën Jumpy

  • Comfortabel en flexibel
  • Bestelauto van het jaar 2020
Citroën Jumpy Worker is standaard voorzien van
Onze Citroën Jumpy voorraad

Onze voorraad Citroën Jumpy

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jumpy staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Jumpy