Grote laadruimte met brede schuifdeuren
Citroën Jumper
Nu vanaf
€ 28.800,-

Citroën Jumper

De nieuwe Jumper bedrijfswagen onderscheidt zich door een puur en gestroomlijnd ontwerp en is daarnaast ook nog eens functioneel, veilig en zuinig in gebruik. De voorkant van de Jumper, die doorloopt tot in de grille, straalt betrouwbaarheid en robuustheid uit. De Jumper is niet alleen uw werkpartner, maar vormt ook het imago van uw bedrijf. U kunt nu met een gerust gevoel bij uw klanten aankomen om iedere klus aan te pakken.

Een ideale werkruimte als mobiel kantoor, zo kan de cabine van de bedrijfswagen omschreven worden. De grote raampartij zorgt voor uitstekend zicht rondom en geeft veel licht. Daarnaast is de geluidsisolatie tot in de puntjes verzorgd, met een stevige isolerende scheidingswand die geluidshinder doeltreffend tegengaat. De ruime cabine biedt plaats voor drie personen voorin. Het bovenste gedeelte van het middenconsole is voorzien van een nieuw schrijftafeltje waarop gemakkelijk documenten kunnen worden bevestigd. Afhankelijk van de uitvoering kan dit schrijftafeltje ook dienstdoen als houder voor een tablet van maximaal 10″.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Citroen Jumper zijkant sfeerbeeld automaat

De afmetingen van de Citroën Jumper bestelwagen

De robuuste en betrouwbare Jumper is leverbaar in een groot aantal carrosserie varianten.

 • 4 lengtes (L1,L2,L3,L4)
 • 3 wielbases (3 m, 3,45 m, 4,04 m )
 • 3 hoogtes (H1,H2,H3)

Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend dankzij de stevige en handige inklapbare deurvangers. Optioneel kunnen de deuren dankzij speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend, zodat de deuren tegen de zijkant van de carrosserie kunnen worden gehouden.

Citroën Jumper afmetingen

De doorslaggevende voordelen

 • Een grote laadruimte: met een laadvolume tot wel 17 m3.
 • Brede schuifdeuren: met een breedte tot wel 1,25 m.
 • De grootste breedte in zijn segment: 1,42 m tussen de wielkast en 1,87 m tussen de zijwanden.
 • Hoogte van de laaddrempel: met de achtervering met instelbare pneumatische niveauregeling kan de laaddrempel 7 cm worden verlaagd of verhoogd.
 • Een compleet gamma: de keuze uit 3 hoogtes en 4 lengtes.
 • 5″ touchscreen scherm: voor nog intuïtiever rijden.

Jumper occasion

Bent u al enthousiast geworden van de Jumper? Bekijk de Citroën Jumper occasion online of maak een afspraak bij een van onze Citroën vestigingen om deze droomauto te komen bewonderen.

Waarom Citroën Citroën Jumper Daarom Citroën Citroën Jumper

 • Brede schuifdeuren
 • Veel laadruimte
Citroën Jumper Gesloten Bestel is standaard voorzien van
Onze Citroën Jumper voorraad

Onze voorraad Citroën Jumper

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Jumper staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Jumper