Grenzeloos genieten van het leven
Citroën e-Spacetourer
Nu vanaf
€ 47.966,-

Citroën Ë-Spacetourer

De Citroën ë-SpaceTourer is de ideale auto om met het gezin of vrienden er op uit te gaan. Het praktische interieur is dankzij de verschuifbare en uitneembare stoelen bijzonder flexibel in te delen. De Citroën ë-SpaceTourer is in drie lengtes leverbaar en biedt plaats aan tot wel 9 personen.

Toegang tot iedere milieuzones

De Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer – De 100% Electric Citroën ë-SpaceTourer biedt de kenmerken met betrekking tot de modulariteit van het interieur, kofferruimte en rijhulpmiddelen. De Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer is ook verkrijgbaar als XS*-uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m even dynamisch op de buitenweg als handzaam in de stad is. Met deze auto hebt u ook toegang tot de milieuzones die steeds vaker in steden worden ingesteld. De Citroën ë-SpaceTourer – 100% ëlectric heeft alle kwaliteiten van de perfecte metgezel.

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Ë-Spacetourer