100% Elektrisch
Citroën ë-Jumpy
Nu vanaf
€ 39.504,-

Citroën ë-Jumpy

Volledig elektrische Citroën bedrijfswagen

De nieuwe elektrische Citroën bedrijfswagen zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Deze vernieuwde elektrische aangedreven variant van de Jumpy biedt mobiliteitsoplossingen voor in de stad en zorgt voor zorgeloos rijden in de milieuzones, maar ook buiten de stad dankzij een riante actieradius.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Actieradius Ë-Jumpy

De ë-Jumpy is leverbaar met twee batterijpakketten, zodat u zelf het rijbereik kan kiezen, welke het beste bij de werkzaamheden en uw budget past.

  • 230 km actieradius volgens de WLTP-cyclus voor de versie met 50 kWh-batterij (18 modules), beschikbaar in de carrosserievarianten XS, M en XL.
  • 330 km actieradius volgens de WLTP-cyclus voor de versie met 75 kWh-batterij (27 modules), beschikbaar in de carrosserievarianten M en XL.

Met deze twee mogelijkheden is de Ë-Jumpy de beste in zijn segment en voldoet de bedrijfswagen perfect aan de behoeften van de markt waar gemiddeld 300 kilometer per dag gereden wordt.

De nieuwe technologieën

De Ë-Jumpy is uitgerust met een 10-inch touchscreen en het nieuwe infotainmentsysteem en bied daardoor nog meer comfort. Daarnaast bezit deze bedrijfswagen maar liefst 16 rijhulpsystemen die dagelijks ondersteuning bieden.

Elektrisch Citroën bedrijfswagen kopen?

Bent u gevallen voor de charmes van de nieuwe Ë-Jumpy? Bezoek dan een van onze Citroën vestigingen of maak een afspraak met onze bedrijfswagenspecialisten. Toch liever een jong gebruikte bedrijfswagen? Bekijk dan onze voorraad Citroën bedrijfswagens.

 

Bekijk brochure Bekijk prijslijst
Citroën ë-Jumpy Control

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-Jumpy