100% elektrisch
Citroën ë-Jumpy
Nu vanaf
€ 38.700,-

Citroën ë-Jumpy

Volledig elektrische Citroën bedrijfswagen

De nieuwe elektrische Citroën bedrijfswagen zorgt voor optimaal gebruikscomfort. De Citroën Jumpy is al negentig jaar een toonaangevende speler op de markt van lichte bedrijfswagens. Deze volledig elektrische aangedreven variant van de Jumpy biedt klanten praktische mobiliteitsoplossingen voor in de stad, zoals een toenemend aantal milieuzones, maar ook buiten de stad dankzij een riante actieradius.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

e-jumpy

Actieradius Ë-Jumpy

De ë-Jumpy is leverbaar met twee batterijpakketten, zodat u zelf het rijbereik kan kiezen, welke het beste bij de werkzaamheden en uw budget past.

  • 230 km actieradius volgens de WLTP-cyclus voor de versie met 50 kWh-batterij (18 modules), beschikbaar in de carrosserievarianten XS, M en XL.
  • 330 km actieradius volgens de WLTP-cyclus voor de versie met 75 kWh-batterij (27 modules), beschikbaar in de carrosserievarianten M en XL.

Met deze twee mogelijkheden is de ë-Jumpy de beste in zijn segment en voldoet de bedrijfswagen perfect aan de behoeften van de markt waar gemiddeld 300 kilometer per dag gereden wordt.

Opladen

De ë-Jumpy heeft de laadaansluiting op het linker voorscherm en kan op verschillende manieren opgeladen worden. Via een 100 kW DC-laadstation (snellaadstation) is de 50 kWh-batterij in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen. Bij de 75 kWh- 4/7 batterij duurt dat 45 minuten. Uiteraard kan de elektrische bedrijfswagen ook thuis worden opgeladen via het stopcontact of via een publiek of privaat laadpunt (Wallbox). Via de My Citroën-app kan men het opladen beheren en op afstand de resterende laadtijd en actieradius controleren, evenals de verwarming of airconditioning activeren. Ook is het mogelijk om de batterij vertraagd op te laden (met uitzondering van snelladen).

Elektrisch Citroën bedrijfswagen kopen?

Deze nieuwe bedrijfswagen is al bestelbaar vanaf € 31.750*. Bent u gevallen voor de charmes van de nieuwe Ë-Jumpy? Bezoek dan een van onze Citroën vestigingen of maak een afspraak met onze bedrijfswagenspecialisten. Toch liever een jong gebruikte bedrijfswagen? Bekijk dan onze voorraad Citroën bedrijfswagens.

Citroën ë-Jumpy uitvoeringen

Er zijn vier uitvoeringen beschikbaar voor de nieuwe elektrische bedrijfswagen van Citroën die standaard voorzien zijn van diverse kenmerken.

  • Basisversie ‘Control’ met RD6-radio met MP3-aansluiting en Bluetooth, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, airconditioning, cruise control en een elektrische parkeerrem.
  • De ‘Club’ bezit alle voorzieningen van de Control inclusief parkeersensoren.
  • De uitvoering ‘Driver’ is ideaal voor de veelrijder. Deze heeft alle voorzieningen van de Control inclusief DAB+ digitale radio (nieuw), MirrorLink (Apple Carplay en Android Auto), Lane departure warning, Driver attention alert, Intelligent beam headlights en Speed limit recognition.
  • De ‘CityVan’ is ideaal voor veelvuldig stadsgebruik en staat garant voor extra wendbaarheid, comfort en gemakkelijke parkeermanoeuvres. De standaarduitrusting omvat onder meer DAB+ digitale radio, de Top Rear Vision-functie en keyless entry.
Bekijk brochure Bekijk prijslijst
Citroën ë-Jumpy Control

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-Jumpy