Citroën ë-C4

Volledig elektrische Citroën

De nieuwe Citroen C4 is volledig elektrisch en geheel nieuw ontwikkeld met een onderscheidende carrosserievorm die voldoet aan alle verwachtingen van zijn segment. Dit nieuwe model heeft een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en er zijn diverse mogelijkheden om deze Citroën te personaliseren. Door zijn elektrische aandrijflijn zorgt de ë-C4 voor een geruisloze rit. Met een actieradius van 350 kilometer en een sterk vermogen van 136 pk is het elke rit genieten. Het accupakket is binnen 30 minuten voor 80% opgeladen.

Voorraad Offerte Contact

Connectiviteit

De Citroën ë-C4 is standaard rijk uitgerust met  airconditioning, een multimediasysteem, Apple Carplay en draadloos opladen van uw telefoon. Daarnaast beschikt ook over:

  • Connect Assist: Gratis  SOS en Assistance diensten die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn. Deze diensten zorgen ervoor dat bij pech, bij onwel worden van een van de inzittenden of bij een ongeval de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn.
  • Connect Nav: 3D Connect-navigatiesysteem van de nieuwe generatie.
  • ConnectedCAM Citroën: is een camera waarmee u de bijzonderste en leukste momenten onderweg veilig kunt opnemen.

 

Bekijk brochure

Waarom Citroën Citroën ë-C4 Daarom Citroën Citroën ë-C4

  • Modern en gedurfd design
  • 100% elektrisch
  • Hill Start Assist
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-C4