100% elektrisch
De nieuwe e-C4 X
Nu vanaf
€ 38.505,-

Citroën ë-C4 X

De nieuwe Citroën ë-C4 X

Ontdek de nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X. Een moderne auto met hoge instap en een uniek en elegant design die een alternatief biedt voor de conventionele hatchback-en SUV modellen in het middensegment. De ë-C4 X heeft een actieradius tot wel 360 kilometers (WLTP).

Voorraad nieuw Offerte aanvraag

Volledig elektrisch

Het opladen van de nieuwe ë-C4 X is eenvoudig en kan overal. Sluit de stekker aan een laadpaal op straat, bij een laadstation of thuis via een wallbox of via een gewoon stopcontact. Deze nieuwe elektrische Citroën heeft een rijbereik tot 360 kilometer (WLTP). Het rijden van een elektrische auto heeft meerdere voordelen, u betaald niet alleen geen wegenbelasting maar de onderhoudskosten zijn minder doordat er minder bewegende onderdelen zitten dan bij een brandstofauto.

Dit nieuwe model van Citroën is voorzien van de nieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen. De nieuwe Citroën ë-C4 X beschikt over 20 geavanceerde rijhulpsystemen die het rijden extra veilig en ontspannen maken voor zowel de bestuurders als de passagiers. Denk daarbij aan; Active Safety Brake, Collision Risk Alert en Post Collision Safety Brake, Highway Driver Assist en Adaptieve cruise control met Stop & Go-functie.

Veel ruimte voor bagage

De elektrische ë-C4 X heeft een grote bagageruimte dankzij zijn unieke design. De Citroën heeft een bagageruimte tot wel 510 liter. Onder de vloer bevindt zich een extra opbergruimte voor kleinere spullen of om de laadkabels in op te bergen.

De zitplaatsen op de achterbank kunnen verwarmd worden, net zoals de voorstoelen die bovendien voorzien zijn van een massagefunctie voor een extra ontspannen rit, afhankelijk van de uitvoering. De royale en comfortabele stoelen hebben een dikke schuimlaag van 15 mm en bieden daardoor nog meer zitcomfort en rijcomfort. Dankzij de zachte zit en optimale steun van de Advanced Comfort Seats® gaan rijgeluiden en oneffenheden in het wegdek ongemerkt aan de inzittenden voorbij. Het schuimmateriaal met een hoge dichtheid in de kern van de kussens voorkomt dat de stoelen na verloop van tijd doorzakken, wat in het bijzonder bij lange ritten voor een optimaal comfort zorgt.

 

Prijslijst

Waarom Citroën Citroën ë-C4 X Daarom Citroën Citroën ë-C4 X

  • Verschillende rijmodi
  • 100% elektrisch
  • Cruise control
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-C4 X