100% elektrisch
De nieuwe e-C4 X
Vanafprijs is nog niet bekend

Citroën ë-C4 X

De nieuwe Citroën ë-C4 X

De nieuwe volledig elektrische Citroën ë-C4 X heeft een uniek en elegant design die een alternatief biedt voor de conventionele hatchback-en SUV modellen in het middensegment. Een moderne auto met de hoge instap én de hoge zitpositie van een SUV en tijd het tijdloze raffinement en de binnenruimte van een vierdeurs sedan.

De hoge en vlak liggende motorkap valt op door de concave vormen aan beide zijden en de verchroomde chevrons strekken zich uit over de volle breedte van de carrosserie. De chevrons lopen door in de over twee niveaus verdeelde koplampen met de Citroën LED Vision-verlichtingstechnologie. Deze koplampen zorgen niet alleen voor een optimaal zicht, maar versterken ook het hightech karakter van de auto. De dynamische daklijn loopt van opzij gezien op sierlijke wijze over in de achterzijde van de auto, waardoor het fraai geproportioneerde silhouet van een fastback ontstaat. Dankzij deze vloeiende daklijn heeft de carrosserie bovendien een bijzonder lage luchtweerstand, met een Cw-waarde van slechts 0,29.

Dit nieuwe model van Citroën is voorzien van de nieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen. De nieuwe Citroën ë-C4 X beschikt over 20 geavanceerde rijhulpsystemen die het rijden extra veilig en ontspannen maken voor zowel de bestuurders als de passagiers. Denk daarbij aan; Active Safety Brake, Collision Risk Alert en Post Collision Safety Brake, Highway Driver Assist en Adaptieve cruise control met Stop & Go-functie.

Veel ruimte voor bagage

De elektrische ë-C4 X heeft een grote bagageruimte dankzij zijn unieke design. De Citroën heeft een bagageruimte tot wel 510 liter. Onder de vloer bevindt zich een extra opbergruimte voor kleinere spullen of om de laadkabels in op te bergen.

De zitplaatsen op de achterbank kunnen verwarmd worden, net zoals de voorstoelen die bovendien voorzien zijn van een massagefunctie voor een extra ontspannen rit, afhankelijk van de uitvoering. De royale en comfortabele stoelen hebben een dikke schuimlaag van 15 mm en bieden daardoor nog meer zitcomfort en rijcomfort. Dankzij de zachte zit en optimale steun van de Advanced Comfort Seats® gaan rijgeluiden en oneffenheden in het wegdek ongemerkt aan de inzittenden voorbij. Het schuimmateriaal met een hoge dichtheid in de kern van de kussens voorkomt dat de stoelen na verloop van tijd doorzakken, wat in het bijzonder bij lange ritten voor een optimaal comfort zorgt.

Houd mij op de hoogte

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-C4 X