Nu vanaf
€ 24.290,-
Private lease
€ 359,-

Citroën ë-C3

Opmerkelijke actieradius

Met de Citroën ë-C3 geniet je van een opmerkelijke actieradius tot wel 320 kilometer volgens de WLTP-normen. De Citroën ë-C3 is bovendien uitgerust met een geavanceerde snellaadfunctie, waarmee je de batterij in een indrukwekkende tijd van slechts 26 minuten kunt opladen van 20% naar 80%. Dit maakt de ë-C3 de ideale auto voor al je dagelijkse ritten, zowel in de stad als daarbuiten. De nieuwe Citroën ë-C3 is ook leverbaar als efficiënte benzinevariant genaamd Citroën C3.

De nieuwe ë-C3 is gebouwd op een slim en uiterst efficiënt Europees platform. Het batterijpakket, met een vermogen van 44 kWh, zorgt ervoor dat je die 320 kilometer actieradius kunt waarmaken en dat je binnen een halfuur weer op weg kunt dankzij de snellaadtechnologie. Wat deze auto nog aantrekkelijker maakt, is de MyCitroën-app, waarmee je toegang hebt tot een scala aan handige connected services. Hiermee kun je bijvoorbeeld de resterende actieradius in real-time controleren, je verbruik monitoren en een slimme routeplanner gebruiken die automatisch laadstops opneemt op je route naar de gewenste bestemming.

Citroën Advanced Comfort

Binnenin de ë-C3 wordt je rijervaring naar een nieuw niveau getild dankzij het innovatieve Citroën Advanced Comfort®-veersysteem. Deze technologische primeur, eerder beschikbaar in grotere modellen, brengt nu het beste niveau van rijcomfort binnen handbereik, zelfs voor instapmodellen. Of je nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, je zult genieten van een ongeëvenaarde mate van comfort.

Een andere primeur voor Citroën is het nieuwe Citroën Head-Up Display, dat alle essentiële rij-informatie weergeeft zonder dat je je ogen van de weg hoeft te halen. Dit ergonomische display elimineert dubbele informatie, waardoor je altijd goed geïnformeerd blijft terwijl je veilig rijdt.

Bovendien kun je je smartphone moeiteloos koppelen en in de speciale houder plaatsen, waardoor het smartphonedisplay fungeert als een uitgebreid infotainmentsysteem. Hiermee kun je onderweg genieten van je favoriete apps voor muziek, telefonie en radio, en met de intuïtieve bedieningselementen op het stuur behoud je volledige controle over het entertainment, zonder afgeleid te worden en zonder je handen van het stuur te halen. De ë-C3 maakt rijden niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker.

Offerte aanvragen

Waarom Citroën Citroën ë-C3 Daarom Citroën Citroën ë-C3

  • 100% elektrisch
  • De ideale stadsauto
  • Modern en gedurfd design
De nieuwste Citroën rijhulpsystemen

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private Lease tarief op basis van 72 maanden 5.000km per jaar.

HomeCitroënModellenCitroën ë-C3