Citroën ë-Berlingo
Dé 100% elektrische gezinsauto
Nu vanaf
€ 40.540,-

Citroën ë-Berlingo

volledig elektrisch

De nieuwe Citroën ë-Berlingo is volledig elektrische en heeft een actieradius van tot wel 280km. Het 8 inch touchscreen verzamelt informatie over specifieke elektrische kenmerken van de nieuwe ë-Berlingo, zoals het laadniveau van de tractiebatterij, verbruiksstatistieken en de programmering van het uitgesteld opladen. De Citroën ë-Berlingo heeft een sterke persoonlijkheid door de hoge en korte motorkap voor een perfect zicht op de weg. Zijn robuuste design, vloeiende lijnen geven de Berlingo een modern en fris uiterlijk. Het model combineert een moderne stijl met durf, gebruiksgemak, slimme oplossingen en comfort.

Offerte aanvraag Contact

 

Maximaal comfort

Alle passagiers profiteren van maximaal comfort. Afhankelijk van de uitvoering beschikt dit model over drie even grote individuele stoelen met daarbij veel beenruimte. Alle drie de achterstoelen worden neergeklapt op de vloed en zijn allen voorzien van Isofix- en i-Size-bevestigingspunten. De ë-Berlingo is leverbaar in twee carrosserievarianten, de M en nieuwe XL. Afhankelijk van de uitvoering kunnen er 7 zitplaatsen gecreëerd worden.

Opladen

U kunt de nieuwe Citroën ë-Berlingo op twee manieren met verschillende laadsnelheden opladen:

  • Supersnel opladen kan via een openbaar laadpunt tot 100 kW met een Mode 4-kabel geïntegreerd in de oplader. Hiermee kan de 50 kWh-batterij in 30 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Daarmee is de Citroën ë-Berlingo het snelst op te laden van alle auto’s in zijn segment.
  • Voor privé of openbaar laden is de installatie van een 3,7 kW tot 22 kW Wallbox en een Mode 3-kabel (standaard) vereist. Met deze methode bedraagt de laadtijd 7,5 uur (enkelfasige 7,4 kW wallbox) of 5 uur (driefasige 11 kW wallbox) van 0 naar 100 procent.
  • De Mode 2-kabel (optioneel) kan worden gebruikt voor het opladen thuis of op het werk. Deze oplaadmodus is compatibel met een normaal stopcontact. Daarmee wordt de batterij voor 100 procent opgeladen in 27 uur.

Ë-Berlingo proefrit

Bent u nieuwsgierig geworden naar een ë-Berlingo. Bij Wassink Autogroep bent u aan het juiste adres. Bezoek een van onze Citroën vestigingen of boek direct een ë-Berlingo proefrit. Daarnaast hebben wij diverse acties op onze Citroën voorraad modellen. Bekijk onze Citroën ë-Berlingo acties.

Brochure

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-Berlingo