Nu in de showroom
Nieuwe Citroën C5 X

Citroën C5 X

De nieuwe Citroën C5 X

De nieuwe Citroën C5 X heeft de elegantie van een sedan met de dynamiek van een stationwagon en de robuustheid van een SUV. De carrosserie van de C5 X heeft een uniek en opvallend design. Assertief, robuust en onderscheidend zijn termen die passen bij deze unieke carrosseriestijl. De lange motorkap, vloeiende en aerodynamische lijnen, hoge taille en een knik boven de achterwielen zorgen voor onderscheid en dynamiek. Deze kenmerken doen bovendien terugdenken aan verschillende auto’s uit het Citroën gamma.

Offerte aanvraag Contact

C5 X heeft voldoende ruimte

De bagageruimte heeft een inhoud van 545 liter, dit is vergelijkbaar met een stationwagon (maximaal 1.640 liter met de achterbank neergeklapt). De hoge zitpositie, grotere bodemvrijheid en stoere uitstraling sluiten perfect aan bij een SUV.

Bestelbaar als Plug- in hybride

Naast benzine en diesel is de C5 X ook leverbaar als Plug-in Hybrid met een actieradius van meer dan 50 kilometer en een vermogen van 225pk. Door de auto thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden is het dus mogelijk om de dagelijkse ritten eenvoudig af te legen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken. Met Citroën Advanced Comfort®-vering worden de ritten nog comfortabeler.

Geavanceerde technologie

De C5 X beschikt over de nieuwste rijhulpsystemen die met behulp radar, camera’s en sensoren de veiligheid in en rondom de auto bewaken. Dankzij de nieuwe highway Driver Assist, dat Adaptive Cruise Control combineert met Stop & Go en Lane Keeping Assist, is semi-autonoom rijden op level 2 mogelijk. Dankzij Highway Driver Assist hoeft de bestuurder niet langer de snelheid of het koers te regelen, het voertuig regelt deze functies zelf. Daarnaast beschikt de nieuwe Citroën C5 X over een Extended Head-Up Display, dit is fullcolour head-up display projecteert relevante informatie over snelheid, telefoongesprekken en navigatie in de voorruit, recht in het blikveld van de bestuurder.

Waarom Citroën Citroën C5 X Daarom Citroën Citroën C5 X

  • Hill Start Assist
  • Digitale radio (DAB+)
  • Cruise control
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C5 X