Nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid
Comfortabele SUV
Nu vanaf
€ 41.890,-
Private lease
€ 669,-

Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid

Nieuwe Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid

De eerste plug-in hybrid van Citroën is de nieuwe C5 Aircross SUV plug-in hybrid. Met dit model heeft Citroën de start gemaakt van het Low Emission Vehicle-offensief met als doel om in 2025 een 100% geëlektrificeerde range te hebben. De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV hybrid combineert alle voordelen die volledig elektrisch rijden met zich mee brengt. De dagelijkse korte ritten kunnen volledig elektrisch gereden worden en de verbrandingsmotor zorgt ervoor dat ook lange afstanden probleemloos afgelegd kunnen worden. Met het Citroën Advanced Comfort®-programma profiteert u van alle pluspunten en geniet u van de rust van een plug-in hybrid aandrijflijn. In de 100% elektrische rijmodus ervaart u een uitzonderlijk stil interieur en het volledig schokvrij schakelen garanderen een nieuwe rijsensatie. Via de keuzeschakelaar welke op het middenconsole zit kun u de rijmodus selecteren: Elektrisch, Hybrid of Sport. In de hybride-modus wordt de aandrijving door de elektromotor en/of de verbrandingsmotor automatisch geregeld. De geëlektrificeerde ë-EAT8-transmissie heeft een aangepast schakelprogramma wat zorgt een nog aangenamer rijgenot.

 

Offerte aanvraag Acties  Contact

Eenvoudig opladen

De tractiebatterij van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is eenvoudig op te laden. Er zijn drie mogelijkheden om te batterij op te laden namelijk:

  • Via een standaard stopcontact wordt de tractiebatterij in 7 uur opgeladen (standaard stopcontact van 8 A).
  • Via een wallbox in combinatie met de standaard boordlader (16A) duurt opladen minder dan 4 uur en in combinatie met de optionele boordlader (32A) kost het opladen minder dan 2 uur.
  • Het opladen programmeren is ook mogelijk, op deze manier profiteert u van daltarieven van uw elektriciteit leverancier. Het programmeren kan via het touchscreen van de auto of via de MyCitroën App op uw smartphone. Daarnaast zijn er nog vele andere zaken die u via de app kunt bedienen zoals het interieur van uw auto voorverwarmen, op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen. Ook alle informatie over de laadtoestand van de tractiebatterij, het brandstofniveau en zelfs de locatie uw Citroën.

Voor de laadkabels is er een speciale opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte. Hieronder gaat er geen ruimte verloren. De klep voor de laadaansluiting zit links achter, deze is voorzien van een led waarmee het laadproces gevold kan worden. Met een volle tractiebatterij kunt u 100% elektrisch rijden tot 55 kilometer.

Twijfelt u nog tussen een hybrid, benzine of diesel uitvoering? Lees dan meer onze Citroën C5 Aircross.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst
Onze Citroën C5 Aircross voorraad

Onze voorraad Citroën C5 Aircross

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C5 Aircross staan?

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C5 Aircross Plug-in hybrid