Nieuwe Citroën C4
NU TE BESTELLEN
Nu vanaf
€ 26.890,-
Private lease
€ 399,-

Citroën C4

De nieuwe Citroën C4

De nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV, zoals de grote wielen tot 18” en de kunststof beschermdelen. Tevens is de bodemvrijheid van 156 mm groter dan bij concurrerende modellen. De voorzijde van de C4 is in lijn met de nieuwste ontwerpstijl van Citroën, die begin 2020 geïntroduceerd werd door de nieuwe C3. De V-vormige signatuur van de LED-verlichting springt direct in het oog en markeert de volgende fase in de evolutie van het kenmerkende familiegezicht van Citroën, met de gescheiden lichtunits en de verchroomde chevrons over de breedte van de auto.

Naast een benzine- en diesel uitvoering is de nieuwe C4 ook verkrijgbaar in een elektrische aandrijflijn. Lees meer over de elektrische ë-C4.

Offerte Houd mij op de hoogte

Nieuwe Citroen C4

Volledig elektrisch, benzine of diesel

Gaat uw voorkeur liever uit naar een elektrische aandrijflijn? of toch liever voor een brandstofmotor? De nieuwe C4 wordt leverbaar met keuze uit nieuwe benzinemotoren met vermogens uiteenlopend van 74 kW (100 pk) tot 114 kW (155 pk) en dieselmotoren met vermogens van 81 kW (110 pk) tot 96 kW (130 pk). De elektrische ë-C4 is voorzien van een 136 pk elektro motor en een actieradius van maar liefst 350 km (WLTP).

De 100% Elektrische ë-C4

Connectiviteit

Het interieur van de nieuwe C4 wordt gekenmerkt door optimaal comfort. Het strakke dashboard vergoot het gevoel van ruimte en is voorzien van een 10’’ tablet waarmee het multimediasysteem bedient kan worden. Daarnaast is deze nieuwe Citroën onder andere voorzien van airconditioning, Apple Carplay en het draadloos opladen van uw mobiele telefoon. De zachte aanvoelende materialen, kleurrijke details en talloze opbergvakken zorgen voor een aangename sfeer.

Bekijk Brochure Bekijk Prijslijst
HomeCitroënModellenCitroën C4