Een nieuwe naam, net zo excellent
C4 Picasso wordt C4 Spacetourer

Citroën C4 Spacetourer

De nieuwe Citroën C4 Spacetourer

De Citroën C4 Spacetourer, een nieuwe naam – voorheen C4 Picasso – maar net zo excellent. Bij de ontwikkeling van de nieuwe C4 Spacetourer is alle knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die veel te bieden heeft qua technische snufjes zoals rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency.

Kenmerkend aan de C4 Spacetourer zijn de dynamische lijnen en karakteristieke lichtsignatuur, zowel voor als achter. Gaat uw voorkeur uit naar een licht interieur, een dynamische interieur of voelt u meer voor een geraffineerde en exclusieve ambiance? U kunt het interieur van uw Citroën Spacetourer naar uw wensen personaliseren.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Citroen C4 Spacetourer binnenkant

Een dynamische voorzijde die klasse uitstraalt. Het logo wat doorloopt naar de verlichting. De grille die uit twee delen bestaat. Karakteristiek voor de C4 Spacetourer. Daarnaast kunt u uw C4 Spacetourer samenstellen met diverse kleuren. Zo kunt u uw persoonlijkheid accentueren op uw auto. De 3D-achterlichten geven een extra dimensie die nog meer de aandacht trekken. De 17″ gepolijste zwarte velgen zien er strak uit en benadrukken nogmaals hoe het gehele exterieur van de C4 Spacetourer eruit ziet.

Voor elke C4 Spacetourer een eigen thema

Omdat u uniek bent, is uw auto dat ook. De C4 Spacetourer is verkrijgbaar in vier verschillende thema’s. Een standaardthema die de nadruk legt op de praktische aspecten en de kwaliteit van de C4 Spacetourer. Voor degene die een avontuurlijk karakter heeft, is de Ambiance Wild Blue perfect gemaakt. De voorpassagiersstoel kan in tafelstand gezet worden en de achterstoelen kunnen eveneens worden verschoven voor een optimaal gebruikt. Voor licht en welzijn is de Ambiance Dune Beige gemaakt. Met diverse comfortonderdelen zoals een Relax-voorpassagiersstoel met onderbeensteun en massagefunctie. En voor degene die alleen met het beste genoegen nemen, is er het Ambiance Hype Grey thema. Met comfort op het hoogste niveau komt u uitgerust aan op uw bestemming.

Ontzettend veel beenruimte

Zit u graag met uw hele familie of met uw vrienden in de auto? Dan is het wel zo prettig als alle passagiers voldoende beenruimte hebben om zo comfortabel mogelijk te reizen. Naast dat de C4 Spacetourer beschikt over veel beenruimte is er ook een grote bagageruimte. De achterklep die de volledige achterzijde van de auto bedekt, geeft het design een krachtige en stoere uitstraling. Hij biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter, die tot 630 liter kan worden uitgebreid als de stoelen van de tweede zitrij naar voren zijn geschoven.

Citroën C4 Spacetourer occasion

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Citroën occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze C4 Spacetourer occasions online. Komt u liever langs in de showroom? Maak dan een afspraak bij een van onze Citroën vestigingen om uw droomauto te bewonderen. Daarnaast hebben wij ook aanbiedingen op nieuwe C4 Spacetourer modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Bekijk acties Citroën.

Citoën Private Lease

Het is ook mogelijk om een C4 Spacetourer Privé te lease met Citroën Private Lease. Dit bedrag is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. U hoeft alleen nog maar te tanken. Meer weten over Citroën Private Lease?

Op zoek naar een Citroën met 7 zitplaatsen? Dan hebben wij de C4 Grand Spacetourer voor u. Dit model is uitgerust met 7 zitplaatsen.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën Citroën C4 Spacetourer Daarom Citroën Citroën C4 Spacetourer

  • Tot 630 liter bagageruimte
  • Veel beenruimte
  • Zeer comfortabel
Citroen C4 Spacetourer Selection standaard voorzien van
Onze Citroën C4 Spacetourer voorraad

Onze voorraad Citroën C4 Spacetourer

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C4 Spacetourer staan?

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C4 Spacetourer