Comfort is the new cool
Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

De nieuwe C4 Cactus

Een compacte auto met een modern en gedurfd design, dat is de nieuwe gedurfde C4 Cactus. Hij kenmerkt zich door het optisch zwevende dak, z’n vlak liggende gladde motorkap en de vloeiend in elkaar overlopende ruiten. De nieuwe geïntegreerde Airbumps® aan de onderzijde van de carrosserie beschermen de auto doeltreffend tegen kleine uitstapschades.

Het verzorgde interieur van de C4 Cactus nodigt uit om eropuit te trekken. Hij heeft hoogwaardige materialen en een design dat is geïnspireerd op de reiswereld, zoals de riemen op de Top Box en de portierpanelen. Op het pure en horizontaal gestrekte dashboard zijn alle bedieningsfuncties samengebracht op het 7″ touchscreen scherm.

De C4 Cactus is stijlvol te personaliseren in maar liefst 31 kleurcombinaties voor het exterieur.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Citroen-C4-Cactus sfeerbeeld

Citroën heeft een compleet programma opgezet dat volledig gericht is op het comfort van de inzittende van de auto, genaamd Citroën Advanced Comfort. In dit programma is gebruik gemaakt van innovatieve, hightech en intelligente oplossingen voor het welzijn van lichaam en geest, die zorgen voor zachte materialen in combinatie met een prettige akoestiek en een aangename en ontspannen sfeer met daarbij intuïtieve en nuttige technologieën.

Liever een C4 Cactus automaat?

De automatische transmisse EAT6 wordt geleverd met een PureTech 110 S&S-motor welke garant staat voor snel en soepel schakelen met een ongekend gebruikscomfort. De nieuwe C4 Cactus is ook leverbaar in een handgeschakelde 6-versnellingsbak met een PureTech-motor 130 S&S.

Private lease deals

Bent u geïnteresseerd in Private Lease? Op dit moment zit er verrassend veel voordeel op deze stoere en unieke auto. U rijdt de C4 Cactus al vanaf € 349,- per maand¸ zonder verassingen. Dit bedrag is inclusief wegenbelasting, onderhoud en verzekering. U hoeft alleen nog te tanken. Klik hier voor meer informatie over Private lease.

C4 Cactus occasion

Daarnaast heeft Wassink Autogroep een ruim aanbod aan C4 Cactus occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bent u al overtuigd om een C4 Cactus te kopen? Bekijk dan de voorraad online of maak een afspraak met een van onze verkopers op een van onze Citroën vestigingen om uw droom auto te bewonderen. Uiteraard hebben wij ook diverse aanbiedingen op nieuwe modellen van de C4 Cactus. Bekijk onze deals en ervaar deze excentrieke auto.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën Citroën C4 Cactus Daarom Citroën Citroën C4 Cactus

  • Leverbaar in diverse kleurcombinatie
  • Unieke Airbumps
  • Modern en gedurfd design
Citroën C4 Cactus Shine standaard voorzien van
Onze Citroën C4 Cactus voorraad

Onze voorraad Citroën C4 Cactus

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C4 Cactus staan?

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C4 Cactus