Een sterke persoonlijkheid
De Citroën C3

Citroën C3

De nieuwe Citroën C3

Een unieke design met een stoere en dynamische look. Met een royale bagageruimte van 300 liter is er volop ruimte om bagage mee te nemen. De beenruimte achterin is ongekend groot voor zijn segment. Met vele opbergmogelijkheden voor een ongekend gebruiksgemak.

Voorraad nieuw Offerte Contact

De Citroën C3 zit vol opties

De Citroën C3 is voorzien van een ergonomische bedieningsfuncties en gebruiksvriendelijke technologieën. Welke uitgerust zijn met verschillende innovaties op het gebied van connectiviteit en 12 rijhulpsystemen die in het alledaagse gebruik telkens weer hun nut bewijzen. Daarnaast beschikt dit nieuwe model over een moderne 7 inch touchscreen dat in het midden van het dashboard geplaatst is, welke toegang biedt tot het Connect-navigatiesysteem van de nieuwe generatie. Dit touchscreen kan ook via spraakherkenning worden bediend en werkt interactief met de volgende functies: navigatie, telefoon en radio. Met het Connect-navigatiesysteem beschikt u over Connected Services zoals TomTom Traffic voor verkeersinformatie in real time en een service die u onderweg met visuele waarschuwingen en geluidssignalen op de hoogte houdt van gevarenzones.

Ruime Bagageruimte

Geniet van de ruimte die de C3 te bieden heeft. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en een bagageruimte van wel 300 liter.

C3 occasion

Gaat uw voorkeur liever uit naar een jong gebruikte C3? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Momenteel is de C3 in het zwart erg populair, uiteraard is deze ook leverbaar in andere kleuren. Bekijk onze C3 voorraad online. U kunt ook langskomen bij een van onze Citroën vestigingen voor meer informatie of een proefrit.

Waarom Citroën Citroën C3 Daarom Citroën Citroën C3

  • Zeer comfortabel
  • Hill Start Assist
  • Cruise control
De nieuwe C3 is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Private Lease tarieven zijn op basis van 72 maanden en 5.000 km per jaar incl. BTW en 12 schadevrije jaren. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C3