Verrassend trendy en hip
De Citroën C3
Nu vanaf
€ 17.635,-
Private lease
€ 316,-

Citroën C3

De nieuwe Citroën C3

De Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design waarbij de gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps hem uniek maken. Een strak vormgegeven dashboard zorgt voor een interieur met een uniek karakter. De C3 is een compacte auto met vijf volwaardige zitplaatsen. De beenruimte achterin is ongekend groot voor zijn segment. Met vele opbergmogelijkheden voor een ongekend gebruiksgemak.

Naast dat de C3 is voorzien van stijlvolle Airbumps zijn deze ook ter bescherming van de carrosserie en is het bestand tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht, water, veroudering en krassen. De Airbumps zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en worden op het onderste gedeelte van de portieren gemonteerd.  Uiteraard is de C3 ook leverbaar zonder Airbumps.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Nieuwe Citroën C3 voorkant/zijkant

Een Citroën C3 automaat: Ga voor maximaal rijplezier!

De C3 is leverbaar met zuinige en schone PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie. Voor maximaal rijplezier en comfort is hij ook leverbaar met de automatische transmissie EAT6.

Voor de nieuwe C3 is een breed scala aan kleuren toegevoegd. U kunt kiezen uit 9 kleuren, subtiel of juist meer gedurfd. Combineer dit met 3 verschillende kleuren voor het dak en uw eigen unieke auto is gemaakt. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze auto in een neutrale kleur zoals zwart of wit te bestellen. In totaal zijn er 36 kleurcombinaties voor de carrosserie mogelijk.

Naast dat de automaat zorgt voor meer rijplezier en comfort is dat natuurlijk niet het enige. Hij beschikt tevens over meerdere optionele technologische features zoals:

  • Diverse rijhulpsystemen (uw veiligheid staat immers voorop).
  • Navigatiesysteem met spraakherkenning.
  • Achteruitrijcamera met parkeersensoren.
  • Automatische airconditioning.

Liever een C3 occasion?

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Momenteel is de C3 in het zwart erg populair, uiteraard is deze ook leverbaar in andere kleuren. Bekijk onze C3 acties online. U kunt ook langskomen bij een van onze Citroën vestigingen voor meer informatie of een proefrit.

Private Lease een Citroën

Met Citroën Private Lease, least u al vanaf € 316,- per maand. Dit bedrag is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken. Bekijk hier de uitgebreide informatie over C3 Private Lease.

 

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën Citroën C3 Daarom Citroën Citroën C3

  • Comfortabel en flexibel
  • Leverbaar in diverse kleurcombinatie
  • Unieke Airbumps
Citroën C3 Feel Edition is standaard voorzien van
Onze Citroën C3 voorraad

Onze voorraad Citroën C3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C3 staan?

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C3