De nieuwe Citroën C3 Aircross
Comfortabele SUV

Citroën C3 Aircross

Een comfortabele en veelzijdige SUV

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is vernieuwd! Een nog stoerdere voorzijde met meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren en nieuwe decoraties voor de achterste zijruiten, Color Packs en lichtmetalen velgen. Een nieuw 9 inch touchscreen en de bekende Advances Comfort Seats zijn toegevoegd aan dit nieuwe model. Naast de al bekende 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen doen de van de Citroën C5 Aircross SUV.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Citroën C3 Aircross

Personaliseer C3

Met maar liefst 70 kleurcombinaties is het mogelijkheid om de Citroën C3 helemaal te personaliseren waarbij er keuze s uit 7 carrosseriekleur, 4 Color Packs en 2 dakkleuren. Bij de nieuwe Citroën C3 is het zelfs mogelijkheid om het interieur te personaliseren met een keuze uit vier interieurstijlen.

Rijhulpsystemen Citroën C3

De nieuwe C3 Aircross biedt 12 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maakt. Grip Control met Hill Descent Assit en het head-up kleurendisplay waarop alle belangrijke rij-informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder wordt weergegeven.

Citroën C3 Aircross zuinig

De avontuurlijk en hightech Citroën C3 Aircross is leverbaar met zuinige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Er is keuze uit twee PureTech-benzinemotoren (110pk en 120pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (110 en 120 pk).

Citroën C3 Aircross occasion

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan C3 Aircross occasions op voorraad. Onze verkopers kijken graag met u mee naar de droomauto die u zoekt. Maak een afspraak bij een van onze Citroën vestigingen.

Brochure

Waarom Citroën Citroën C3 Aircross Daarom Citroën Citroën C3 Aircross

  • Hill Start Assist
  • De Crossover van Citroën
  • Cruise control
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Prijzen op basis van een contract van 72 maanden, 5000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C3 Aircross