De ultieme stadsauto
Citroën C1
Nu vanaf
€ 12.890,-
Private lease
€ 225,-

Citroën C1

De nieuwe Citroën C1

Met de nieuwe compacte Citroën rijdt u in stijl door de stad. De frisse C1, een eigenwijze stadsauto, is leverbaar als 3- en 5-deurs. Hij onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede doordat dit model leverbaar is in 8 verschillende carrosserie kleuren. De flitsende kleuren van de carrosserie gaan gepaard met een kleurrijk interieur waarbij de kleuraccenten zich rondom het bedieningspaneel van het multimediasysteem, het ventilatierooster en de versnellingspook bevinden. Dit model is tevens ook leverbaar met een vouwdak, genaamd de Airscape uitvoering.

Naast dat de C1 leverbaar is als handgeschakeld is deze ook leverbaar als semi-automaat. Dit is een combinatie tussen een schakelauto en een automaat.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Binnenzijde Citroën C1

Waar u ook rijdt, de C1 biedt u ontzettend veel plezier en comfort. Door zijn compacte afmetingen is dit de meest veelzijdige stadsauto. Daarnaast is hij ook nog eens zeer zuinig in verbruik.

Naast alle standaard opties waar de C1 over beschikt, zijn er tal van mogelijkheden om van nog meer luxe en comfort te genieten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een luxere uitvoering te kiezen of een extra pakket waardoor u optimaal kunt genieten van alle features zoals;

  • 7’’ touchscreen scherm inclusief navigatiesysteem en bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek.
  • Achteruitrijcamera en parkeersensoren achter.
  • Automatisch geregelde airconditioning.

Private Lease bij Wassink Autogroep

Het privé leasen van een Citroën is ook mogelijk met Citroën Private Lease. U rijdt de C1 al vanaf € 209,- per maand. Dit is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van het Private leasen van een C1.

Citroën C1 Occasions

Daarnaast heeft Wassink Autogroep een ruim aanbod aan Citroën occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Momenteel is de C1 in het zwart erg populair. Uiteraard is deze ook leverbaar is andere kleuren. Bekijk de gehele C1 voorraad online. U kunt ook een afspraak bij een van onze Citroën vestigingen om uw droomauto te bewonderen.

De nieuwe C1 is al verkrijgbaar vanaf € 12.890,-, Wassink Autogroep heeft altijd de beste Citroën acties. Bekijk onze C1 acties en uitvoeringen met de verschillende opties die nu erg voordelig zijn.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën Citroën C1 Daarom Citroën Citroën C1

  • De ideale stadsauto
  • Leverbaar in automaat
  • Compleet met technische features
De Citroën C1 Shine is standaard voorzien van
Onze Citroën C1 voorraad

Onze voorraad Citroën C1

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige C1 staan?

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën C1