100% Elektrisch
Citroën C-Zero
Nu vanaf
€ 22.360,-

C-zero

De nieuwe Citroën C-Zero

Een 100% elektrische en compacte stadsauto van Citroën? De C-Zero vervult deze rol alsof het op z’n lijf geschreven is. De tractiebatterij is snel op te laden en heeft voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. Dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische Citroën vergeet u snel de drukte van de stad. Deze elektrische Citroën zit boordevol technologie en creativiteit.

Met een lengte van 3,48m en een draaicirkel van 9 m lijkt hij wel speciaal te zijn gemaakt voor de stad. Er is ruimte voor maar liefst 4 zitplaatsen, mede dankzij de kleine elektromotor die meer ruimte overlaat voor de inzittende. Daarnaast heeft de elektrische stadsauto voldoende opbergmogelijkheden en beschikt het over een bagageruimte van 166 liter. Zo kunt u gemakkelijk uw tassen kwijt tijdens een dagje in de stad.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Citroën C-Zero volledig elektrisch

Opladen

Met de C-Zero hoeft u nooit meer naar een tankstation. De C-Zero heeft een volledig elektrisch aangedreven motor met een vermogen van 49kW (67 pk ECE). De tractiebatterij kan op twee manieren opgeladen worden; thuis via het stopcontact of via een speciaal laadpunt. Via het stopcontact duurt het opladen van de C-Zero 6 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte. Via een speciaal laadpunt kunt u de C-Zero in 30 minuten opladen tot  80% (monofasestroom, 125 A). Zo kunt u snel uw weg vervolgen.

Benieuwd naar de vanaf prijs? De stoere, elektrische stadsauto is leverbaar vanaf € 22.360,- inclusief BTW.

Actieradius Citroën C-Zero

De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De volledig elektrische C-Zero stadsauto heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 km*

bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën C-zero Daarom Citroën C-zero

  • Lage bijtelling
  • De ideale stadsauto
  • 100% elektrisch

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenC-zero