Stoer & Modern
Citroën Berlingo
Nu vanaf
€ 18.900,-

Citroën Berlingo Van

De nieuwe Berlingo Van

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ontdek de ideale bedrijfsauto voor elke professional met de Citroën Berlingo Van. Opzoek naar een modern, robuust en praktisch voertuig, deze bedrijfsauto is op maat gemaakt voor uw behoeften.

De Citroën Berlingo Van biedt de perfecte keuze voor elk bedrijf, met zijn moderne, robuuste en praktische ontwerp. De Berlingo Van is beschikbaar in 2 lengtes: de standaarduitvoering M met een lengte van 4,40 m en de verlengde XL-uitvoering met een lengte van 4,75 m. Zo kunt u de auto selecteren die naadloos aansluit op uw activiteiten en vereisten. Het leveringsgamma is zelfs uitgebreid met twee nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver.

De veelzijdigheid van de Citroën Berlingo Van komt tot uiting in zijn flexibele ontwerp. Met de Moduwork-cabine kunt u moeiteloos voorwerpen van meer dan 3 meter lang vervoeren, terwijl de dubbele cabine u de mogelijkheid biedt om vijf personen te vervoeren. Met een laadvermogen tot een 1000 kg is het transporteren van zware ladingen geen enkel probleem.

Geniet van een 100% comfortabele cabine met het ongeëvenaarde comfort en functionaliteit van de Berlingo Van. Ervaar uitstekend rijcomfort dankzij hoogwaardige geluidsisolatie, soepele vering, een hoge zitpositie en comfortabele stoelen. De cabine kan zelfs dienen als rijdend kantoor, waardoor de Berlingo Van ongekende gebruiksmogelijkheden biedt.

Rijden met de Citroën Berlingo Van is zorgeloos, dankzij een scala aan hoogwaardige technologieën:

  • Surround Rear Vision voor verbeterde veiligheid bij elke rit.
  • My Citroën-assistentie
  • Een gratis nood- en pechhulpoproepservice met plaatsbepaling.
  • My Citroën-app om altijd in contact te blijven met uw Citroën Berlingo Van. Met My Citroën drive kunt u het navigatiesysteem bedienen met spraakherkenning, terwijl My Citroën play het mogelijk maakt om compatibele apps van uw smartphone te gebruiken via het 8-inch touchscreen van uw auto. De Citroën Berlingo Van is niet zomaar een bedrijfsauto; het is uw betrouwbare partner in mobiliteit

Citroën Berlingo Van leverbaar in benzine, diesel en elektrisch

De Citroën Berlingo Van is niet alleen leverbaar met een benzine- of dieselmotor, maar ook in een elektrische variant. Motoren van de nieuwste generatie die zorgen voor een dynamische rijervaring. Met zijn veelzijdige PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren kan de nieuwe Citroën Berlingo Van zowel in de stad als op buitenwegen uitstekend uit de voeten. Deze motoren kenmerken zich door een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een laag praktijkverbruik.

Wie voor maximaal rijplezier en comfort wil gaan, kiest voor een 8-traps automatische transmissie EAT8 van de nieuwste generatie met schakelflippers aan de stuurkolom. Dit zorgt zowel bij lange als bij korte ritten voor optimaal rijcomfort.

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan gebruikte Citroën Berlingo Van modellen op voorraad. Maak online een afspraak of bezoek een van onze Citroën vestigingen, onze verkopers kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw mobiliteit.

 

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Citroën Citroën Berlingo Van Daarom Citroën Citroën Berlingo Van

  • Van of the year
  • Comfortabel en flexibel
Citroën Berlingo Van Worker is standaard voorzien van
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën Berlingo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Berlingo staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Berlingo Van