Citroën Berlingo Van
De derde generatie
Nu vanaf
€ 18.900,-

Citroën Berlingo Van

De nieuwe Berlingo Van

Inmiddels is de derde generatie van de Berlingo Van onlangs geïntroduceerd, waarvan er sinds 1996 meer dan 1,5 miljoen exemplaren van zijn geproduceerd. De nieuwe Berlingo Van heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt op het gebied van design en uitrusting. De bedrijfswagen biedt meer comfort en flexibiliteit dan ooit dankzij de twee carrosserielengtes M en XL.

De nieuwe Citroën Berlingo Van heeft een krachtig en modern design. De voorzijde is in stijl van de Citroën bedrijfswagen range net zoals die van zijn grote broer, de Citroën Jumpy.

Onder alle omstandigheden weet de Berlingo Van te zorgen voor maximaal comfort voor de inzittende. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen zorgen ervoor dat ook lange mensen optimaal zitcomfort ervaren. Daarnaast zijn de stoelen voorzien van een hoogte- en een lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

De ideale compagnon die voldoet aan de wensen van professionals die zoeken naar oplossingen. De verschillende carrosserielengtes en inrichtingen geven voldoende mogelijkheden. Daarnaast heeft Citroën nog twee nieuwe uitvoeringen gepresenteerd, namelijk de Driver en de Worker.

Citroën Berlingo Van Worker en Driver

Driver: Is er voor professionals die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk laten doen in stedelijke gebieden.

  • Extra rijcomfort.
  • Extra geluidsisolatie.
  • Een uitgebreid pakket rijhulpsystemen inclusief Surround Rear Vision technologie.
  • 8″ touchscreen met connectieve autoradio.
  • Comfort en gebruiksgemak waarvan u elke dag profiteert.

Worker: Is er voor professionals die materiaal en personen naar hun soms minder goed begaanbare werkterrein vervoeren.

  • Extenso®-cabine: 3 zitplaatsen voorin, het gebruiksgemak van een mobiel kantoor en plaats voor extra lading voorin.
  • Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm) en grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip.
  • Een tot 1000 kg vergroot laadvermogen, extra verlichting en sjorogen op halve hoogte tegen de zijwanden voor extra gebruiksgemak.

Citroën Berlingo Van leverbaar in benzine en diesel

De Citroën Berlingo Van is niet alleen leverbaar met een benzine- of dieselmotor, maar ook in een elektrische variant. Motoren van de nieuwste generatie die zorgen voor een dynamische rijervaring. Met zijn veelzijdige PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren kan de nieuwe Citroën Berlingo Van zowel in de stad als op buitenwegen uitstekend uit de voeten. Deze motoren kenmerken zich door een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een laag praktijkverbruik.

Wie voor maximaal rijplezier en comfort wil gaan, kiest voor een 8-traps automatische transmissie EAT8 van de nieuwste generatie met schakelflippers aan de stuurkolom. Dit zorgt zowel bij lange als bij korte ritten voor optimaal rijcomfort.

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan gebruikte Citroën Berlingo Van modellen op voorraad. Maak online een afspraak of bezoek een van onze Citroën vestigingen, onze verkopers kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw mobiliteit.

Bekijk brochure

Waarom Citroën Citroën Berlingo Van Daarom Citroën Citroën Berlingo Van

  • Van of the year
  • Comfortabel en flexibel
Citroën Berlingo Van Worker is standaard voorzien van
Onze voorraad

Onze voorraad Citroën Berlingo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Berlingo staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën Berlingo Van