Citroën Acties

Inspired by you

Zeer comfortabel en ruim
Citroën Jumpy

Jumpy

Citroën Jumpy acties

De nieuwe bedrijfswagen van Citroën zorgt voor optimaal gebruiksgemak en comfort. De cabine van de Jumpy is rijk uitgerust met de belangrijkste technologieën. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van navigatie, een 7″touchscreen scherm en bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek

Het design van de Citroën is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. De auto heeft vloeiende lijnen en een zelfverzekerde en stoere uitstraling. Door het ontwerp van de Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden in comfort en veiligheid. Daarnaast is hij voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwe generatie waarmee het dé ideale compagnon is voor de harde werker. De Jumpy is leverbaar in 3 lengtes en voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).

Heeft u interesse in een nieuwe Citroën bedrijfswagen? Bekijk dan onze Citroën Jumpy acties online of bezoek onze Citroën vestigingen.

Vrijblijvende offerte

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe Citroën Jumpy. Onze Citroën verkopers helpen u graag om uw wensen en behoeften in de praktijk te brengen. Wij kunnen voor u uw bedrijfswagen zo inrichten zoals u wilt.

Standaard uitgerust met onder andere:

  • 16" stalen velgen
  • Elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Bumpers, stootlijsten, deurgrepen en buitenspiegelkappen uitgevoerd in zwart kunststof
  • Zijschuifdeur rechts
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • Dagrijverlichting halogeen
  • Citroën Connect Box & SOS Assistance
  • Stuurbekrachtiging (elektro-hydraulisch)

Onze uitvoering

Van
€ 25.000,-
Nu voor*
€ 21.250,-
Offerte aanvragen
Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënActiesJumpy