Citroën Acties

Inspired by you

Van
€ 37.655,-
Nu voor
€ 36.655,-
Private lease
€ 492,-

Ë-C4

Volledig elektrische gezinsauto

De nieuwe 100% elektrische Citroën ë-C4 is het derde model in het elektrische offensief van Citroën. Dit model staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in ë-comfort class.

De nieuwe ë-C4 is Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden van de Citroën ë-C4 100% elektrisch. Naast een volledig elektrische uitvoering is de nieuwe Citroën C4 ook verkrijgbaar in een benzine- en diesel uitvoering. Bekijk de acties van de nieuwe C4.

De 100% elektrische Citroën is leverbaar met een stille en krachtige elektrische aandrijving om zowel dynamisch als relaxed te rijden.

  • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten.
  • Motorvermogen van 100 kW (136 pk) en koppel van 260 Nm beschikbaar vanaf 0 km/u.
  • Op het accupakket geldt een garantie van 8 jaar met een maximum van 160.000 km.
  • Actieradius van 350 km volgens WLTP-cyclus.

INRUILWAARDE WETEN?

Ruil uw huidige auto in voor een gloednieuwe Citroën ë-C4. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

Standaard voorzien van o.a.

  • Digitale tuner DAB+
  • Active Lane Departure Warning System
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer (programmeerbaar)
  • Programeerbaar voor voorverwarming tijdens laden via MyCitroënapp
  • ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Van
€ 37.655,-
Nu voor
€ 36.655,-
Offerte aanvragen
Liever private lease?
€ 492,- p/mnd
Private lease aanvragen
Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Het genoemde voordeel is van toepassing op een voorraad model van Citroën. De subsidie kunt u vanaf 9 januari 2024 aanvragen, dit is uw eigen verantwoordelijkheid en dient u zelf te regelen. Voor meer informatie: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/subsidie-aanvragen/koop-nieuw Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Wassink Autogroep en niet geldig i.c.m. andere acties. Genoemde prijs is inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Citroën Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënActiesË-C4